Sådan øges Størrelsen På Et Flashdrev

Indholdsfortegnelse:

Sådan øges Størrelsen På Et Flashdrev
Sådan øges Størrelsen På Et Flashdrev

Video: Sådan øges Størrelsen På Et Flashdrev

Video: Sådan øges Størrelsen På Et Flashdrev
Video: Sådan Bliver Du Mest Komfortabel På Cyklen! 2024, Kan
Anonim

Hvis du under betjeningen af et USB-flashdrev bemærker et signifikant fald i dets lydstyrke, er det sandsynligvis en konsekvens af de skadelige virkninger af vira på flashdrevet. Du kan returnere sin oprindelige lydstyrke som følger.

Sådan øges størrelsen på et flashdrev
Sådan øges størrelsen på et flashdrev

Nødvendig

  • - værktøj h2testw;
  • - filhåndtering Total Commander;
  • - antivirusprogram.

Instruktioner

Trin 1

Tænd for visningen af systemet og skjulte filer på dit flashdrev. Scan USB-flashdrevet med et antivirusprogram, og fjern alle opdagede vira. Formater USB-flashdrevet, hvis lydstyrken ikke er ændret efter kontrollen, idet du tidligere har gemt alle de data, du har brug for på din computers harddisk eller andet lagringsmedium.

Trin 2

Skynd dig ikke med at formatere dit USB-flashdrev, hvis virussen har erstattet alle mapper på den med genveje, og forholdet mellem optaget og ledig plads ikke har ændret sig. I dette tilfælde opretter det en mappe og skriver navnet med ugyldige tegn. Brug kommandolinjen til at sikre dig, at oplysningerne ikke er forsvundet fra flashdrevet. Indtast kommandoen s: / / x, hvor s er selve USB-flashdrevet, og x er nøglen til at vise alle filer. En skjult mappe med et navn som e2e2 ~ 1 vises.

Trin 3

Du kan få adgang til mappen direkte fra filhåndteringen, når du kender dens navn. Omdøb denne mappe, der indeholder et ugyldigt ~ tegn ved hjælp af kommandolinjen, til enhver anden - for eksempel 123. Du kan også bekæmpe denne virus på en anden måde - opret en flagermusfil, der indeholder attrib -s -h -r -a / s / d-linje, og udfør den fra din USB-stick. Eller pakk det med en arkiver, og udpak kun de mapper, du har brug for, når du åbner arkivet.

Trin 4

Brug h2testw-værktøjet til at estimere den faktiske størrelse på flashdrevet. For at gøre dette skal du slutte den til din computer og sørge for, at der ikke er nogen filer på den. Kør h2testw-værktøjet, og tryk derefter på knappen Vælg, vælg skriv til alle gratis datasektorer som den foretrukne metode til kontrol af lydstyrken. Tryk på Skriv + Bekræft for at starte testen.

Anbefalede: