Sådan Finder Du Ud Af Producenten Af et Grafikkort

Indholdsfortegnelse:

Sådan Finder Du Ud Af Producenten Af et Grafikkort
Sådan Finder Du Ud Af Producenten Af et Grafikkort

Video: Sådan Finder Du Ud Af Producenten Af et Grafikkort

Video: Sådan Finder Du Ud Af Producenten Af et Grafikkort
Video: Sådan monterer du dit grafikkort 2024, Kan
Anonim

Et grafikkort er en enhed, der bruges til at vise resultaterne af systemenhedens arbejde på skærmen. For at det skal fungere korrekt, skal du installere en driver - et lille værktøj, der hjælper systemet med at styre enheden. For at finde en driver til et grafikkort skal du kende producenten og modellen.

Sådan finder du ud af producenten af et grafikkort
Sådan finder du ud af producenten af et grafikkort

Instruktioner

Trin 1

Frakobl computeren fra strømforsyningen. Frakobl skærmens interfacekabel fra grafikkortstikket. Fjern systempanelets sidepanel ved at løsne skruerne. Hvis du har et eksternt videokort, skal du fjerne det fra åbningen ved at dreje skruen og trykke plastlåsene ud, der fastgør det. Som regel er modellen og producentens navn skrevet på videoadapteren.

Trin 2

Hvis grafikkortet er integreret, skal du finde navnet på bundkortmodellen. Genmonter sidepanelet, og tænd computeren. Efter opstart af systemet skal du gå til bundkortproducentens websted og se karakteristikaene for den videoadapter, der er integreret i det.

Trin 3

Du kan finde ud af producenten på en anden måde. Højreklik på ikonet "Denne computer", og vælg "Egenskaber". I egenskabsvinduet skal du gå til fanen Hardware og klikke på Hardware Manager. Enheder, hvis system systemet ikke registrerede, er markeret med gule spørgsmålstegn. Højreklik på ikonet for videoadapter og vælg kommandoen Egenskaber i rullemenuen. Gå til fanen "Detaljer" i vinduet med egenskaber. Elementet "Enhedsforekomstskode" vises i listen over egenskabsvinduer, og koden vises i det nederste vindue, for eksempel dette:

PCI / VEN_1002 & DEV_9611 & SUBSYS_82EE1043 & REV_00 / 4 & 1FD4D60D & 0 & 2808

Trin 4

For at få oplysninger om enhedsmodellen og dens producent, se på to stykker kode:

- VEN (leverandør) - producent, fire cifre ved siden af det - producentens kode;

- DEV (enhed) - enhed, tal - enhedskode.

Trin 5

Gå til hjemmesiden https://www.pcidatabase.com/vendors.php?sort=name og indtast leverandørkoden i feltet “searchvendor”. I dette eksempel er det 1002. Efter søgning returnerer programmet resultatet: ATI Technologies Inc. / Advanced Micro Devices, Inc

Trin 6

Hvis du har brug for at finde ud af adaptermodellen, skal du klikke på producentens navn og indtaste enhedskoden i feltet "searchdevice", i dette tilfælde 9611. Søgeresultat: ATI RADEON 3100 Grafik

Anbefalede: