Sådan Oprettes Et Arkiv Fra Bunden

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes Et Arkiv Fra Bunden
Sådan Oprettes Et Arkiv Fra Bunden

Video: Sådan Oprettes Et Arkiv Fra Bunden

Video: Sådan Oprettes Et Arkiv Fra Bunden
Video: Sådan blev Sønderjylland genforenet med Danmark 2024, Kan
Anonim

Komprimering af programmer, mapper og filer hjælper med at reducere deres størrelse uden at miste data, så komprimerede filer og mapper tager mindre plads på lokale og flytbare drev. Dette gøres ved hjælp af et arkiveringsprogram. For at oprette et arkiv fra bunden skal du bruge en passende applikation.

Sådan oprettes et arkiv fra bunden
Sådan oprettes et arkiv fra bunden

Nødvendig

Arkiver

Instruktioner

Trin 1

Installer arkiveren på din computer. I dag betragtes WinRar- og 7-Zip-programmer som et kraftfuldt værktøj til oprettelse af arkiver. Disse applikationer installeres automatisk. Kør.exe-filen, og følg installationsinstruktionerne for at installere applikationen på din harddisk.

Trin 2

Vælg de filer, du vil arkivere. Vælg dem, og klik på et hvilket som helst ikon i gruppen af valgte filer med højre museknap. Vælg kommandoen "Føj til arkiv" fra rullemenuen ved at klikke på den med venstre museknap - en ny dialogboks åbnes, hvor du bliver nødt til at indstille bestemte parametre.

Trin 3

På fanen "Generelt" skal du indtaste dens fremtidige navn i det tomme felt "Arkivnavn", vælge arkivformatet - ZIP eller RAR. Nogle operativsystemer har svært ved at læse.rar-formatet, så hvis du vil sende et arkiv til en anden bruger og ikke er sikker på, om de kan åbne det, skal du vælge.zip-format. I feltet "Komprimeringsmetode" skal du bruge rullelisten til at indstille den ønskede værdi.

Trin 4

Indstillingerne er tilstrækkelige til at oprette et regelmæssigt arkiv med disse data. Klik på OK-knappen, og vent, indtil de valgte filer pakkes ind i arkivet. Hvis du vil indstille yderligere indstillinger, skal du navigere gennem de tilsvarende faner og ændre værdierne i de felter, du har brug for.

Trin 5

Hvis du vil tilføje en fil til et allerede oprettet arkiv, skal du flytte markøren til den fil, du vil tilføje. Hold venstre museknap nede, og flyt den til arkivikonet. Når + symbolet vises, skal du slippe museknappen. Filen føjes til arkivet. En anden måde: Åbn det nyoprettede arkiv, og placer den nødvendige fil på samme måde i det og svar bekræftende på systemanmodningen.

Trin 6

For at slette en unødvendig fil fra arkivet skal du åbne arkivet, vælge den fil, der skal slettes, og trykke på Delete-tasten. Bekræft dit valg. Det samme kan gøres ved at højreklikke på filnavnet og vælge kommandoen "Slet filer" i rullemenuen. Bekræft handlingen, luk arkivet.

Anbefalede: