Hvordan Man Laver En Smuk Knap

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver En Smuk Knap
Hvordan Man Laver En Smuk Knap

Video: Hvordan Man Laver En Smuk Knap

Video: Hvordan Man Laver En Smuk Knap
Video: Свидание С ДВУМЯ ПАРНЯМИ сразу?! Настоящее любовное зелье! Салли и Ларри ВЛЮБИЛИСЬ в Харли Квинн! 2024, Kan
Anonim

Når de rejser over Internettet, er brugerne ofte opmærksomme på det grafiske design af ressourcerne. Dette er en vigtig parameter på ethvert websted. Sidens udseende bestemmer, om den besøgende forbliver på den eller lukker den og aldrig besøger den. Derfor får webstedets grafik særlig betydning. Men når man dekorerer en ressource, bør man ikke glemme dens funktionalitet. Links skal ligne links og knapper skal se ud som knapper.

Hvordan man laver en smuk knap
Hvordan man laver en smuk knap

Instruktioner

Trin 1

For at skabe et smukt design til webstedet skal du have viden fra grafiske redaktører. En af lederne på dette område er Adobe Photoshop. Åbn dit program. Opret et nyt dokument med de parametre, der vises på billedet.

Trin 2

Fyld baggrunden med "bfbfbf" farve. Brug værktøjet Flyt til at centrere de vandrette og lodrette styr i dokumentet. Vælg det afrundede rektangelværktøj. Bemærk, at det skal være i form lag-tilstand. Flyt markøren til midten af dokumentet, venstreklik og hold samtidigt "Alt" -tasten nede. Tegn et rektangel. Åbn lagstilene, og indstil de parametre, der vises på billedet.

Trin 3

Hold "Ctrl" -tasten nede på dit tastatur og venstre-klik på formlaget. Valget indlæses. Tag fra værktøjslinjen "rektangulært valg". Indstil det til at trække fra. Skitserer toppen af markeringen. Opret et nyt lag og fyld det med hvidt. Indstil lagets opacitet til 20%.

Trin 4

Tag tekstværktøjet. Skriv det ord, du ønsker. Indstil skrifttypens skrifttype, størrelse og stil. Gå til lagstil og indstil følgende parametre. Din knap er klar.

Trin 5

Lad os nu kontrollere det for nøjagtige pixels. Tag zoomværktøjet. Forøg størrelsen på knappen så meget som muligt. Se nøje på alle kanter. De skal have klare grænser. Ingen overgangsfarver. Hvis figurerne ikke er klare - indlæs funktionen "gratis transformation" og brug kontroltasterne til at korrigere formen på knappen. Nu kan du placere det på dit websted.

Anbefalede: