Sådan Oprettes Computerprogrammer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes Computerprogrammer
Sådan Oprettes Computerprogrammer

Video: Sådan Oprettes Computerprogrammer

Video: Sådan Oprettes Computerprogrammer
Video: 05 - Studi.ly - Sådan oprettes en aflevering 2024, Kan
Anonim

Uden megen anstrengelse kan selv en lægmand inden for computerspørgsmål skabe det enkleste program. For eksempel kan du skrive et program til at gemme adgangskoder fra websteder. Du har kun brug for en eller to aftener og et særligt program.

Sådan oprettes computerprogrammer
Sådan oprettes computerprogrammer

Nødvendig

Algoritme 2.5

Instruktioner

Trin 1

Først skal du downloade Algorithm 2.5-programmet. Med sin hjælp kan du oprette et simpelt computerprogram alene.

Trin 2

Opret en mappe på dit skrivebord. Giv det et navn. For eksempel adgangskoder. Åbn det, og opret et tomt tekstdokument. Filtypen skal være.txt. Giv det et navn. Åbn nu Algorithm 2.5-programmet, og gem det. For at gøre dette skal du åbne "Filer", derefter "gemme som …" og vælge den nye mappe, der er oprettet på skrivebordet.

Trin 3

Tilføj en tabel. For at gøre dette skal du i listen til venstre klikke på emnet “tabel. Den skal indeholde 4 kolonner: login, adgangskode, hjemmeside. Lad den første kolonne være uden titel. Indstil farven til hvid. Derefter skal du oprette en menu. På den samme liste skal du vælge punktet "menu". I feltet "tekst" i stedet for "Menu1 Item1" skal du skrive "File".

Trin 4

Højreklik nu på "fil" og vælg "tilføj vare". Tilføj således to punkter. Glem ikke at udskifte indskriften på siden i "tekst" -feltet i stedet for "menu1-punkt1". For det første element skriv "åben", for det andet - "gem".

Trin 5

Dernæst skal du oprette begivenheder. Dette er nødvendigt, så når du trykker på knappen Åbn, åbnes den, og når du klikker på Gem, gemmes den. Klik på knappen "fil", og vælg "åben". Derefter kan du oprette en begivenhed. Vælg klikhændelsen. Angiv følgende rækkefølge i handlinger: vindue - vindue1, objekt - tabel1, egenskaber - åben tabel. Glem ikke at pege på det tidligere oprettede tekstdokument i afsnittet "sti til fil". Opret også en begivenhed for "gem" -elementet.

Trin 6

Gem projektet. Nu kan du starte programmet. For at gøre dette skal du klikke på den grønne trekant øverst. Indtast eventuelle data i tabellen, og gem. For at kontrollere, om programmet fungerer, skal du lukke det og starte det igen. Klik på Åbn. Hvis tabellen er fyldt med de data, du har indtastet, fungerer alt. Gem programmet til.exe.

Trin 7

Klik på "fil - Opret færdigt program". Gem filen i mappen på skrivebordet, som du oprettede i første trin. Kør nu filen, og klik på "Opret et færdigt program gratis" og følg linket for at gå til webstedet. Klik derefter på "Opret exe-fil af programmet gratis" og upload dit program til webstedet. Du modtager et downloadlink. Download programmet, og placer det i samme mappe.

Anbefalede: