Sådan Oprettes En E-mail-konto

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes En E-mail-konto
Sådan Oprettes En E-mail-konto

Video: Sådan Oprettes En E-mail-konto

Video: Sådan Oprettes En E-mail-konto
Video: (3/4) Sådan fungerer e-mail – Opret gratis e-mail-konto 2024, Kan
Anonim

Hvis du har din egen post-e-mail-adresse, er det ikke nødvendigt at indlæse mailserverens websted i browseren hver gang for at kontrollere, om der er kommet nye breve i posten.

Sådan oprettes en e-mail-konto
Sådan oprettes en e-mail-konto

Nødvendig

distributionskit til The Bat

Instruktioner

Trin 1

Du kan installere et specielt mailprogram, der gør dette for dig efter en bestemt periode. Et af disse programmer er The Bat!. Download fra internettet og installer på din computer. Tjek med antivirussoftware.

Trin 2

En ny genvej til at starte programmet i form af en flagermus i en gul cirkel vises på skrivebordet. Prøv at installere sådan software i systemkataloget, da programmer og spil skal gemmes separat fra hinanden. Kør programmet for at opsætte dine e-mail-adresser.

Trin 3

Når du starter programmet, bliver du bedt om at udfylde de nødvendige data: et sted at gemme brevfiler, automatisk gemme indstillinger og også tilbyde at oprette en ny konto til din postkasse. Indtast navnet på postkassen. Som regel behøver den ikke være den samme som adressen.

Trin 4

Indtast det nøjagtige navn på din e-mail-adresse i feltet "E-mail-adresse". I det næste vindue skal du angive navne på serverne til modtagelse og afsendelse af breve - pop og smtp. Du kan nemt finde disse parametre på din mails websted, for eksempel mail.ru eller yandex.ru. For at registrere en ny postkasse skal du klikke på knappen "Registrer" og udfylde alle de data, som systemet anmoder om på webstedet.

Trin 5

Indtast dit brugernavn og din adgangskode for at logge ind i postkassen - normalt er dette navnet på adressen uden den del, der følger @ -symbolet, ja, og selve adgangskoden, som du indtastede for at komme ind på din mailside. Du kan også konfigurere e-mailscanning ved et bestemt tidsinterval i afsnittet "Mailhåndtering" i postkassegenskaberne samt indstille en automatisk underretning, når du læser breve sendt af dig i skabeloner til nye breve.

Anbefalede: