Sådan Fjernes En Husket Adgangskode

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes En Husket Adgangskode
Sådan Fjernes En Husket Adgangskode

Video: Sådan Fjernes En Husket Adgangskode

Video: Sådan Fjernes En Husket Adgangskode
Video: Запёк целую ногу СТРАУСА ВЕСОМ 15 кг в печи 2024, Kan
Anonim

I Mozilla Firefox-browseren oprettes alt for brugerens bekvemmelighed, men det "smarte program" skal tilpasses til dig selv og fortæller det, hvad det skal gøre, og hvad ikke. Når du først indtaster brugernavnet og adgangskoden på siden, beder browseren dig om at huske den indtastede kombination for dette websted. Selvfølgelig er det nogle gange praktisk, men hvis du ved et uheld gemte den forkerte adgangskode eller gjorde det på en andens computer, er det ikke for sent at ordne alt. Det er let nok at slette den huskede adgangskode.

Sådan fjernes en husket adgangskode
Sådan fjernes en husket adgangskode

Instruktioner

Trin 1

For at slette den adgangskode, som browseren har husket, skal du vælge punktet "Værktøjer" i den øverste menulinje. I rullemenuen skal du vælge linjen "Indstillinger" og klikke på den med venstre museknap - et separat vindue åbnes.

Trin 2

I vinduet, der åbnes, skal du gå til fanen "Beskyttelse" (ikonet i form af en gul lås) ved at klikke på den med venstre museknap.

Trin 3

Sektionen "Adgangskoder" er placeret på den valgte fane nederst i vinduet. I højre del af sektionen skal du venstreklikke på knappen "Gemte adgangskoder".

Trin 4

Et nyt vindue åbnes med en liste over webadresser og navne, hvorunder brugeren indtastede et bestemt sted. Vinduet kan indeholde to felter ("Site" og "Username") eller tre felter. Det tredje felt findes til visning af brugte adgangskoder.

Trin 5

Ved at klikke på knappen "Vis adgangskoder" kan brugeren se, hvilken adgangskode der blev brugt til at indtaste en bestemt ressource. Som regel beder browseren om bekræftelse af denne handling: efter at der er trykket på knappen, vises et vindue med spørgsmålet "Er du sikker på, at du vil vise dine adgangskoder?" Så er det kun at bekræfte den udførte operation eller afvise den. Hvis adgangskoder vises, kan du skjule dem ved at klikke på venstre museknap på knappen "Skjul adgangskoder".

Trin 6

Når du har modtaget alle de nødvendige oplysninger om websteder, navne og adgangskoder, skal du på listen vælge de websteder, som du vil slette adgangskoder for, og klikke på knappen til venstre - "Slet". Sletning af websteder sker en ad gangen, dvs. du bliver nødt til at gentage proceduren for hver linje (vælg, slet). Hvis du vil fjerne alle adgangskoder, skal du klikke på knappen "Fjern alle" i midten og lukke vinduet med adgangskodeoplysninger.

Anbefalede: