Sådan Gendannes Data, Der Er Slettet Fra En Computer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gendannes Data, Der Er Slettet Fra En Computer
Sådan Gendannes Data, Der Er Slettet Fra En Computer

Video: Sådan Gendannes Data, Der Er Slettet Fra En Computer

Video: Sådan Gendannes Data, Der Er Slettet Fra En Computer
Video: Как поработить человечество ►1 Прохождение Destroy all humans! 2024, Kan
Anonim

Moderne harddiske er i stand til at gemme slettede oplysninger i lang tid. Dette skyldes, at data kun slettes fra pladenes overflade, når visse sektorer overskrives.

Sådan gendannes data, der er slettet fra en computer
Sådan gendannes data, der er slettet fra en computer

Nødvendig

Let opsving

Instruktioner

Trin 1

Det er nødvendigt at begynde at gendanne slettede filer så hurtigt som muligt. Hvis du har slettet filer fra en ikke-systempartition på harddisken, skal du straks lukke alle programmer, der er installeret på denne partition. Prøv ikke at gøre noget med filerne på det lokale drev.

Trin 2

Download let gendannelse. Installer dette værktøj på enhver anden partition på din harddisk. Kør programmet, og åbn menuen Gendannelsesfiler.

Trin 3

Når du har åbnet en ny menu, skal du vælge elementet Slettet gendannelse. Dette er nødvendigt for at programmet kan søge efter manuelt slettede filer. Vælg harddiskpartitionen, hvor de slettede filer var placeret.

Trin 4

Marker afkrydsningsfeltet ud for Komplet scanning. En dyb scanning tager længere tid, men det øger sandsynligheden for vellykket gendannelse af information.

Trin 5

Hvis du kun er interesseret i filer af en bestemt type, skal du udfylde feltet Filfilter. Angiv de filtypenavne, du vil søge efter. Du kan springe dette trin over, men ved at bruge et filter reduceres den tid, det tager at finde de krævede data, betydeligt.

Trin 6

Når du har forberedt parametrene, skal du klikke på knappen Scan. Processen med at finde slettede oplysninger kan tage fra 10 minutter til flere timer. Varigheden afhænger af størrelsen på den lokale disk og de valgte scanningsindstillinger. Vent, indtil processen er afsluttet, og en ny menu åbnes.

Trin 7

Undersøg listen over fundne filer. Marker afkrydsningsfelterne for at gendanne dem. Klik på knappen Gem. Angiv det lokale drev og den mappe, hvor de gendannelige filer skal gemmes.

Trin 8

Luk værktøjet Easy Recovery, når du har udført de nødvendige handlinger. Åbn mappen, hvor dataene blev gendannet. Sørg for, at filerne er klar til brug og ikke er beskadiget.

Anbefalede: