Sådan Defineres En Samling

Indholdsfortegnelse:

Sådan Defineres En Samling
Sådan Defineres En Samling

Video: Sådan Defineres En Samling

Video: Sådan Defineres En Samling
Video: Sådan får du styr på gruppetavlen 2024, April
Anonim

I Microsoft Windows-operativsystemet kan brugeren til enhver tid få alle de nødvendige oplysninger om software og hardware installeret på computeren. Så for at se versionen af operativsystemet og bestemme samlingen skal du udføre flere trin.

Sådan defineres en samling
Sådan defineres en samling

Instruktioner

Trin 1

Adgang til generelle oplysninger om det installerede operativsystem, kan du lære af "Desktop". Klik på ikonet "Denne computer" med højre museknap. I rullemenuen skal du vælge det sidste element "Egenskaber" ved at klikke på det med venstre museknap - en ny dialogboks "Systemegenskaber" åbnes. Gå til fanen Generelt, og få de oplysninger, du har brug for i afsnittene Windows-version og system.

Trin 2

For mere nøjagtigt at bestemme versionen og opbygningen af systemet skal du påkalde komponenten "Systeminformation", som indsamler og viser oplysninger om systemkonfigurationen. For at gøre dette skal du ringe til kommandoen Kør gennem menuen Start. Indtast msinfo32 eller msinfo32.exe uden anførselstegn, mellemrum eller andre ekstra tegn, der kan udskrives i det åbne felt "Åbn" i det vindue, der vises. Klik på OK-knappen i vinduet eller Enter-tasten på tastaturet.

Trin 3

I venstre del af dialogboksen "Systeminformation", der åbnes, skal du vælge linjen "Systeminformation" ved at klikke på den med venstre museknap. Find i højre del af vinduet i kolonnen Element linjen "Version". Kolonnen "Værdi" angiver operativsystemversion og build.

Trin 4

Du kan også få adgang til systemoplysninger via Windows Hjælp-vindue. Minimer alle vinduer på "Desktop", venstreklik hvor som helst i "Desktop" og tryk på F1-tasten på tastaturet. Vent på, at vinduet Hjælp og supportcenter åbnes.

Trin 5

Skriv "Systeminformation" i søgefeltet, tryk på Enter. Vent til de nødvendige oplysninger indsamles. Vælg Arbejd med systemoplysninger på listen over fundne. Klik på linket "Systeminformation" på komponentbeskrivelsessiden.

Anbefalede: