Sådan Logger Du På LAN

Indholdsfortegnelse:

Sådan Logger Du På LAN
Sådan Logger Du På LAN

Video: Sådan Logger Du På LAN

Video: Sådan Logger Du På LAN
Video: Sådan logger du på medlemsnettet 2024, Kan
Anonim

For at gøre din computer til en del af et lokalt hjem- eller arbejdsnetværk er det ikke nok bare at tilslutte et kabel. Det er også nødvendigt at udføre konfigurationen for at kunne bruge ressourcerne på andre computere, der er inkluderet i LAN.

Sådan logger du på LAN
Sådan logger du på LAN

Instruktioner

Trin 1

Det første trin er at konfigurere parametrene på netværkskortet, der er installeret på din computer. For at gøre dette skal du angive oplysninger såsom computerens IP-adresse, undernetmasken og adressen til standardgatewayen. Du kan afklare dem med din systemadministrator. Netværket kan dog være selvkonfigurerende (i hvilket tilfælde DHCP bruges), i hvilket tilfælde du kan springe dette trin over.

Trin 2

Hvis dit lokale netværk er peer-to-peer, skal du indtaste computernavnet såvel som navnet på arbejdsgruppen (MSHOME er som standard i Windows XP). For at gøre dette skal du højreklikke på genvejen "Denne computer" (RMB) og vælge "Egenskaber" i genvejsmenuen. Der åbnes et vindue, hvor du skal vælge underafsnittet "Computernavn" og derefter klikke på knappen "Skift".

Trin 3

Indtast navnet på din computer og navnet på arbejdsgruppen i de relevante felter. Genstart derefter din computer.

Trin 4

I tilfælde af forbindelse til et LAN med et domæne er det bedre at bruge forbindelsesguiden. For at gøre dette skal du gentage ovenstående trin, men i stedet for knappen med navnet "Skift" skal du klikke på "Identifikation" -knappen, som starter processen med trinvis netværkskonfiguration. Klik på knappen Næste fire gange uden at foretage ændringer. Indtast derefter dit login med adgangskode og domænenavn i de relevante felter (systemadministratoren for det lokale netværk vil informere dig om disse data). Klik på knappen "Næste", og genstart computeren i slutningen af installationsprocessen. Efter genstart kan du bruge ressourcerne på det lokale netværk, nemlig de computere, der er inkluderet i det.

Anbefalede: