Sådan Installeres Sims 3-spillet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Installeres Sims 3-spillet
Sådan Installeres Sims 3-spillet

Video: Sådan Installeres Sims 3-spillet

Video: Sådan Installeres Sims 3-spillet
Video: SIMS 3: Медовый месяц Брейна и Даши! 2024, April
Anonim

The Sims 3 er et af de mest populære pc-spil i verden. Det er en livssimulator. Spilleren opretter fra 1 til 8 sim-tegn, placerer dem i et færdigt eller selvbygget hus, overvåger opfyldelsen af deres karakterers behov (sult, naturligt behov og hygiejne, kommunikation og andre).

Sådan installeres sims 3-spillet
Sådan installeres sims 3-spillet

Nødvendig

  • - disk med et licenseret spil
  • - 20 tegn nøgle trykt på diskboksen.

Instruktioner

Trin 1

For at komme i gang skal du læse nedenstående oplysninger.

The Sims 3 er en fortsættelse af den anerkendte The Sims-linje, der blev lanceret af Electronic Arts tilbage i 2000. Tilføjelser til spillet frigives konstant i form af kataloger (udpeget personale), der inkluderer frisurer, tøj, interiørartikler og andre objekter og tilføjelser, der udvider funktionaliteten i spillet. World of Adventures addon gav således spillerne mulighed for at sende deres simmere til byerne Al-Simara (Egypten), Shang-Simla (Kina) og Sham-le-Sim (Frankrig) og Paradise Islands addon - for at bosætte sig tegn på en ø eller en flydende pram, der erstatter hjemmet og betjene hoteller. Den seneste tilføjelse var Sims 3 Into the Future, hvor simmere kan sendes ind i en konventionel, utopisk eller dystopisk fremtid med monorail-veje og robotter.

Trin 2

Installation af The Sims 3 er let. Det er vigtigt først at finde ud af, hvilken slags spil du har fået i dine hænder. Hvis du har købt en licensudgave, er der ingen problemer. Installationen af spillet betragtes som eksemplet med den sidste tilføjelse i linjen. Alle andre dele er indstillet på samme måde. Før du begynder at installere tilføjelsesprogrammet, skal du sørge for, at det originale Sims 3-spil er installeret på din computer.

Trin 3

Indsæt disken i DVD-Rom, og kør filen Autorun.exe. Vent på lanceringen af installationsprogrammet.

Billede
Billede

Trin 4

Læs velkomstordet, og klik på knappen Næste.

Billede
Billede

Trin 5

Mest sandsynligt bliver du bedt om at opdatere versionen af spillet. Dette skal gøres, ellers installeres slet intet eller fungerer forkert.

Billede
Billede

Trin 6

Når opdateringen er afsluttet, skal du acceptere vilkårene i licensaftalen og derefter klikke på knappen "Næste".

Billede
Billede

Trin 7

Indtast derefter den 20-cifrede licenskode. Hvis du har købt disken i en butik, bliver koden trykt på kassen med spillet.

Billede
Billede

Trin 8

Vælg den normale installationstype, og klik på Næste. Når du vælger en særlig visning, bliver du bedt om at angive den mappe, hvor spillet skal installeres (som standard C: / Program Files / Electronic Arts).

Billede
Billede

Trin 9

Vent til spillet installeres på din computer.

Billede
Billede

Trin 10

Hvis Origin ikke er installeret på din computer, bliver du bedt om at installere den. Origin er en app, der giver dig mulighed for at købe, downloade, installere og opdatere spil fra Electronic Arts.

Billede
Billede

Trin 11

Når applikationen er installeret, skal du klikke på "Udfør" og starte spillet fra genvejen på skrivebordet.

Anbefalede: