Sådan Gør Du Skrivebordsikoner Små

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gør Du Skrivebordsikoner Små
Sådan Gør Du Skrivebordsikoner Små

Video: Sådan Gør Du Skrivebordsikoner Små

Video: Sådan Gør Du Skrivebordsikoner Små
Video: Debatindlæg - sådan gør du 2024, Kan
Anonim

Computerens skrivebord er det miljø, hvor brugeren arbejder og hviler hver dag. Derfor har indstilling af parametrene til visning af skrivebordselementer ikke kun funktionel, men også psykologisk betydning. Mennesker er alle forskellige, hvorfor det, der er praktisk for den ene, måske ikke passer den anden. Størrelsen på skrivebordsikoner er en af disse parametre.

Sådan gør du skrivebordsikoner små
Sådan gør du skrivebordsikoner små

Instruktioner

Trin 1

Bestem størrelsen på dine skrivebordsikoner, der passer bedst til dine behov - Microsoft Windows-operativsystemet giver dig som standard mulighed for at bruge store, regelmæssige og små genveje.

Trin 2

Ring til genvejsmenuen på skrivebordet i Microsoft Windows XP-operativsystemet ved at højreklikke på det tomme område i det valgte element, og vælg elementet "Egenskaber".

Trin 3

Klik på fanen Udseende i dialogboksen Egenskaber for computerskærm, der åbnes, og vælg indstillingen Avanceret.

Trin 4

Angiv elementet "Ikon" i rullemenuen i linjen "Element" i den nye dialogboks "Yderligere udseende".

Trin 5

Vælg den ønskede ikonstørrelse i feltet "Størrelse", der er blevet tilgængeligt. Som standard tilbydes 64, 48, 32 og 16, men en vilkårlig værdi kan vælges.

Trin 6

Bekræft udførelsen af kommandoen ved at klikke på OK-knappen, og anvend de valgte ændringer ved at klikke på knappen Anvend (til OS Microsoft Windows XP).

Trin 7

Ring til genvejsmenuen på skrivebordet til operativsystemet Microsoft Windows 7 eller Microsoft Windows Vista ved at højreklikke på et tomt område i det valgte element, og vælg elementet "Vis".

Trin 8

Vælg emnet "Små ikoner" i dialogboksen, der åbnes, eller brug indstillingen "Normale ikoner" eller "Store ikoner" (til OS Microsoft Windows 7 og Microsoft Windows Vista).

Trin 9

Brug en alternativ måde at ændre størrelse på skrivebordsikoner i Microsoft Windows Vista eller Microsoft Windows 7. For at gøre dette skal du gøre computerens skrivebord aktivt ved at klikke på venstre museknap og trykke på Ctrl-funktionstasten.

Trin 10

Flyt markøren over det ikon, der skal ændres, og mens du fortsætter med at holde Ctrl-softkey nede, skal du rulle musen ned for at reducere størrelsen på det valgte ikon.

Anbefalede: