Sådan Sættes En Dato På Et Foto

Indholdsfortegnelse:

Sådan Sættes En Dato På Et Foto
Sådan Sættes En Dato På Et Foto

Video: Sådan Sættes En Dato På Et Foto

Video: Sådan Sættes En Dato På Et Foto
Video: How To Take Photos Like Albert Watson 2024, Kan
Anonim

Nogle gange sker det, at du har glemt at indstille visningen af dato og klokkeslæt for billedet i kameraindstillingerne. Dette kan føre til, at der efter et stykke tid på harddisken på din computer vil gå tabte fotos taget på et ukendt tidspunkt. Men bliv ikke forstyrret på forhånd. Datoen kan altid indstilles i Adobe Photoshop.

Sådan sættes en dato på et foto
Sådan sættes en dato på et foto

Instruktioner

Trin 1

Download og installer Adobe Photoshop, hvis det ikke allerede er installeret på din personlige computer. Kør denne applikation. Åbn det ønskede billede. For at gøre dette skal du klikke på "File" og derefter på "Open". Du kan bruge tastaturgenvejen Ctrl + O. For at datere billedet skal du vælge menupunktet "Tekst". Det er til venstre i værktøjslinjen. Klik på den en gang med venstre museknap.

Trin 2

Klik derefter på det sted på billedet, hvor du vil markere datoen. En blinkende markør vises. Indtast den ønskede dato ved hjælp af tastaturet. Under filmenuen er panelet med tekstattributter. Brug den til at ændre skrifttypens skrifttype, farve, stil og andre parametre. Vælg teksten inden redigering.

Trin 3

Find knappen på venstre side af panelet for at skifte tekst fra vandret til lodret. Du får brug for det, hvis du vil placere datoen på billedet et ikke iøjnefaldende sted lodret i forhold til hovedbilledet. Du kan også bruge funktionen "Warp text", som giver den komiske og useriøse konturer. For at gøre dette skal du klikke på knappen med det overstregede bogstav T. Find to knapper på panelet med tekstattributter. Den ene viser en overkrydset cirkel, den anden et flueben. Den første tjener til at fortryde de sidste ændringer, den anden - for at acceptere dem.

Trin 4

Gem filen, når du har indstillet datoen på billedet. For at gøre dette skal du klikke på menuen "Filer" og derefter vælge "Gem som". Indtast et navn til billedet, og giv det en jpeg-udvidelse, da alle Adobe Photoshop-projekter som standard er gemt i psd-format. Hvis du ikke er tilfreds med etiketens placering, men du er tilfreds med alle tekstparametrene, kan du blot flytte den ved hjælp af flytværktøjet. Find den på værktøjslinjen, hold derefter nede på teksten, og flyt den til en ny placering.

Anbefalede: