Sådan Får Du Vist Skrifttyper

Indholdsfortegnelse:

Sådan Får Du Vist Skrifttyper
Sådan Får Du Vist Skrifttyper

Video: Sådan Får Du Vist Skrifttyper

Video: Sådan Får Du Vist Skrifttyper
Video: Orient - вот лучшие японские часы на мой взгляд. Часы Ориент 3А 90-х годов. Наручные мужские часы. 2024, Kan
Anonim

Windows-operativsystemet har mulighed for at installere yderligere skrifttyper, der kan downloades fra Internettet. For at bruge dem i dokumenter og grafik skal du forhåndsvise skrifttypen for at finde den rigtige.

Sådan får du vist skrifttyper
Sådan får du vist skrifttyper

Instruktioner

Trin 1

Brug Fontonizer-fonthåndtering. Det kan bruges til at vælge skrifttyper, vælge en skrifttype til dekorering af hjemmebilleder, oprette hilsner og postkort. Vælg mappen med skrifttyper, og angiv den i programindstillingerne.

Trin 2

Klik på navnet på skrifttypen i listen til venstre, et eksempel på teksten skrevet i denne skrifttype vises i højre side af programvinduet. Træk den valgte skrifttype med musen til mappen "Foretrukne". Du kan også oprette din egen mappe til skrifttypesættet. Du kan downloade denne applikation på udviklerens officielle hjemmeside www.fontonizer.com.

Trin 3

Gå til visning af skrifttyperne i mappen C: / Windows / Fonts, dobbeltklik på navnet på skrifttypen. Et vindue åbnes, hvor du vil se et eksempel på tekst formateret med det.

Trin 4

For at se den installerede skrifttype i Microsoft Word skal du åbne et nyt dokument. Indtast en hvilken som helst tekst, vælg den, og vælg derefter menuen "Format" - "Font". I dialogboksen skal du vælge den ønskede skrifttype og vælge den fra listen. Et eksempel på tekst formateret med denne skrifttype vises nederst i vinduet.

Trin 5

Følg disse trin for at få vist skrifttypen i Microsoft Word 2007 og senere. Åbn et nyt dokument, indtast enhver tekst. Fremhæv det. Gå til fanen Hjem. I gruppen "Skrifttype" skal du klikke på pilen ved siden af feltet med det samme navn, flytte musemarkøren over de skrifttyper, du vil forhåndsvise.

Trin 6

Brug Fontutilits-programmet til at se downloadede skrifttyper. Kør applikationen, skrifttypevalgfeltet viser en liste over alle fontfiler, der er installeret på din computer. De er opført alfabetisk. Marker afkrydsningsfelterne ud for de titler, du vil se. Prøvefremviseren viser tekst formateret med de valgte skrifttyper.

Anbefalede: