Sådan Installeres En Driver Gratis På En Printer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Installeres En Driver Gratis På En Printer
Sådan Installeres En Driver Gratis På En Printer

Video: Sådan Installeres En Driver Gratis På En Printer

Video: Sådan Installeres En Driver Gratis På En Printer
Video: Как скачать драйвер на принтер с сайта Epson 2024, Marts
Anonim

Moderne operativsystemer har deres egen database med drivere til perifert udstyr. I nogle tilfælde giver dette dig mulighed for ikke at installere speciel software til arbejde med printere og MFP'er.

Sådan installeres en driver gratis på en printer
Sådan installeres en driver gratis på en printer

Nødvendig

Adgang til Internettet

Instruktioner

Trin 1

Prøv først at opdatere dine drivere ved hjælp af den automatiske standardmetode. Tænd pc'en, og vent på, at operativsystemet indlæses. Tilslut nu printeren til pc'en ved hjælp af et USB til USB-kabel (b).

Trin 2

Tilslut printeren til vekselstrøm. Tænd udskrivningsenheden. Efter et stykke tid vises en meddelelse om, at der er fundet en ny enhed på computerskærmen. Vent mens systemet henter og installerer driverfilerne for at sikre en stabil drift af printeren.

Trin 3

Hvis dette ikke sker, skal du tilføje nyt udstyr selv. Åbn Start-menuen ved at trykke på den ønskede tastaturknap. Vælg undermenuen "Enheder og printere". Vælg indstillingen Tilføj printer placeret øverst i vinduet.

Trin 4

Denne metode bruges typisk til at finde og tilslutte en netværksprinter eller enhed, der opretter forbindelse trådløst til en computer. Vælg det andet emne, og vent, indtil scanningen efter tilgængelige enheder er afsluttet. Vælg det ønskede printerikon med venstre museknap, og klik på knappen "Tilføj".

Trin 5

Åbn en internetbrowser, og gå til webstedet for det firma, der har udviklet den printer, du bruger. Indtast modelnavnet på din printerenhed i søgefeltet. Vælg den relevante driverpakke til det operativsystem, du bruger i øjeblikket, fra de angivne muligheder.

Trin 6

Download filer ved hjælp af browserfunktioner. Gå nu til "Enhedshåndtering". For at gøre dette skal du åbne menuen Systemegenskaber og vælge det ønskede link. Find din printer blandt andre enheder, og åbn hardwareegenskaberne.

Trin 7

Gå til fanen Driver, og klik på Opdater. Angiv det bibliotek, hvor du gemte filerne fra webstedet. Genstart printeren efter opdatering af driverne.

Anbefalede: