Sådan Rengøres En Tætning

Indholdsfortegnelse:

Sådan Rengøres En Tætning
Sådan Rengøres En Tætning

Video: Sådan Rengøres En Tætning

Video: Sådan Rengøres En Tætning
Video: MIKROGRØNT - SÅDAN DYRKER DU SOLSIKKESKUD 2024, Kan
Anonim

Et almindeligt problem i driften af en printer, der er tilsluttet netværket, er en frysning i udskriftskøen. I dette tilfælde er det umuligt at sende et nyt job til udskrivning, og printeren går faktisk i stykker i nogen tid. Du kan genstarte det, eller du kan rense udskriften.

Sådan rengøres en tætning
Sådan rengøres en tætning

Instruktioner

Trin 1

Slet den eksisterende kø for at rense udskriften. Hvis du ikke har administratorrettigheder, kan du kun slette dokumenter fra den kø, du har sendt fra din computer. For at gøre dette skal du dobbeltklikke på printerikonet, der vises på proceslinjen ved siden af uret under udskrivning. Du vil se en liste over dokumenter, der er sendt til udskrivning og i øjeblikket er i køen.

Trin 2

Slet dem, du har sendt fra din personlige computer. Hvis udskrivningen ikke er genoptaget efter disse trin, skal du udføre manipulationer på selve printeren. Hvis printeren kun er sluttet til en computer, og disse fejl opstår regelmæssigt, kan det skyldes forkert software. Geninstaller drivere, eller download nye fra internettet fra printerfabrikantens officielle websted.

Trin 3

Gå til printeren. Find knappen "Annuller" på den. Klik på den. Derefter skal udskriftskøen automatisk nulstilles til nul. Hvis denne handling ikke giver de ønskede resultater, skal du genstarte printeren. For at gøre dette skal du slukke og tænde det igen.

Trin 4

Brug en speciel fil til at rydde udskriften. Du kan skrive det selv. Start Notepad-applikationen. For at gøre dette skal du gå til menuen "Start" -knappen, derefter "Programmer" og derefter "Tilbehør". Find "Notesblok" der. Åbn denne applikation. Indtast følgende tekst i den:

net stop spooler

del% systemroot% / system32 / spool / printere / *. shd

del %% sustemroot% / system32 / spool / printere / *. spl

net start spooler

Trin 5

Gem denne fil som DelJobs.cmd. Angiv "Alle filer" som typen. Start det op. Et vindue til udførelse af det tilsvarende script åbnes. Det lukkes automatisk, når forseglingen er ryddet.

Anbefalede: