Sådan Gemmes En Fil I Mp3-format

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gemmes En Fil I Mp3-format
Sådan Gemmes En Fil I Mp3-format

Video: Sådan Gemmes En Fil I Mp3-format

Video: Sådan Gemmes En Fil I Mp3-format
Video: Как перевести музыку в формат .mp3 | PC-Lessons.ru 2024, Kan
Anonim

MP3 er det mest anvendte lydfilformat i dag på grund af det forhold, at optagelser med en relativt lille størrelse kan bevare god lydkvalitet. Det tager ikke meget tid at kode din musik i dette format.

Sådan gemmes en fil i mp3-format
Sådan gemmes en fil i mp3-format

Nødvendig

program til kodning af lydoptagelser i Mp3

Instruktioner

Trin 1

Opret en lydfil. For at gøre dette behøver du kun et standard lydoptagelsesprogram installeret i dit operativsystem i afsnittet om standardunderholdning. Tilslut mikrofonen til det relevante signalmodtagelsesafsnit på lydkortet (efter at du er sikker på at alt udstyr er i funktionsdygtig stand).

Trin 2

Klik på optageknappen, følg denne procedure og rediger den resulterende fil. Du kan justere lydstyrken, justere ekkoet, varigheden, trimme filen osv. Vælg derefter menupunktet "File" fra toppen. Klik på "Gem som", vælg et bibliotek, der er praktisk til lagring af lydfilen, klik på "OK".

Trin 3

Vælg gemmuligheder. I MP3-format skal du justere bithastigheden i rullemenuen - jo højere den er, jo bedre lydkvalitet og jo større filstørrelse. Klik på Gem.

Trin 4

Hvis du har brug for at konvertere en musikfil til MP3-format, skal du bruge ethvert lydformatkonverteringsprogram, der fungerer med de udvidelser, du har. Download det, installer det på din computer, kør det og gør dig bekendt med grænsefladen. Find ud af formålet med knapperne og programmets funktionalitet.

Trin 5

Brug knappen "Gennemse" til at vælge den fil, du skal kode, hvis nødvendigt, vælg flere, mange programmer understøtter samtidig redigering og lagring af flere lydoptagelser på én gang.

Trin 6

I indstillingerne for den endelige programfil skal du angive MP3-format, den ønskede bithastighed og andre attributter for den fremtidige komprimerede lydfil. Når du har kontrolleret, at alle indstillinger er korrekte, skal du starte proceduren til musikomkodning. Vent til slutningen, gå til den mappe, som programmet brugte til at gemme, og prøv at afspille lydfilen.

Anbefalede: