Sådan Logger Du På XP-administratorkontoen

Indholdsfortegnelse:

Sådan Logger Du På XP-administratorkontoen
Sådan Logger Du På XP-administratorkontoen

Video: Sådan Logger Du På XP-administratorkontoen

Video: Sådan Logger Du På XP-administratorkontoen
Video: Как обойти пароль Windows XP - Часть 1 2024, Kan
Anonim

Windows XP giver sine brugere muligheden for at oprette konti. Takket være dette kan flere mennesker arbejde på en computer, mens hver konto som en personlig konto er. Det er således muligt at begrænse uautoriserede personers adgang til vigtig information samt at forhindre handlinger fra deres side, der kan have negativ indflydelse på udførelsen af specielle programmer eller hele operativsystemet.

Sådan logger du på XP-administratorkontoen
Sådan logger du på XP-administratorkontoen

Instruktioner

Trin 1

For at oprette en computeradministrator skal du venstreklikke på knappen "Start" og derefter gå til fanen "Kontrolpanel". Du vil se en liste over softwarefunktioner i Windows XP-operativsystemet, blandt hvilke du finder og klikker på ikonet "Systembrugerkonti".

Trin 2

Et arbejdsvindue i dette afsnit åbnes foran dig. Du skal gå til linjen "Opret en konto" og derefter indtaste navnet på den nye konto. Marker nu afkrydsningsfeltet ud for artiklen "Computeradministrator". På dette tidspunkt oprettes kontoen. I dette tilfælde kan du ændre navnet, vælge en avatar, oprette og senere om nødvendigt ændre adgangskoden. I denne menu kan du også ændre status for kontoen eller slette den helt.

Trin 3

Opret en adgangskode, som kun du kender. Samtidig skal det være let at huske og uforståeligt for andre. Indtast det igen i feltet for at bekræfte adgangskoden. Du kan muligvis ikke oprette beskyttelse, men det er fyldt med det faktum, at hver bruger kan logge ind under en administratorkonto.

Trin 4

Når operativsystemet er indlæst, vises navnet og billedet på kontoen med signaturen "Administrator". Klik på billedet, og indtast adgangskoden i pop op-vinduet. På samme måde kan du logge ind på "Brugerkonti" og oprette en visning af kontoen med handicap.

Anbefalede: