Sådan Forlænges Prøveperioden

Indholdsfortegnelse:

Sådan Forlænges Prøveperioden
Sådan Forlænges Prøveperioden

Video: Sådan Forlænges Prøveperioden

Video: Sådan Forlænges Prøveperioden
Video: ♡ SÅDAN FÅR JEG LAVET MINE NEGLE | Sode Copenhagen ♡ 2024, Kan
Anonim

Efter frigivelsen af Microsoft Windows 7-operativsystemet blev det muligt at prøve det. Desuden var denne periode meget længere end dens forgængere - så meget som 3 måneder. Men som praksis viser, kan dette tal øges til et år uden brug af hackingsystemer og andre urimelige arbejdsmetoder.

Sådan forlænges prøveperioden
Sådan forlænges prøveperioden

Nødvendig

  • - Windows Seven-operativsystem;
  • - Software License Manager-software.

Instruktioner

Trin 1

Det ser ud til, at udviklingsselskabet selv ikke er rentabelt, men tilsyneladende er dette en hemmelighed, som de glemte at fjerne, eller så har udviklerne selv brug for det. Det såkaldte "påskeæg" er skjult i Software License Manager, som er inkluderet i standardsystemsoftwaren (slmgr.exe). Når du kører denne kommando med “–arm” -tasten, kan du forlænge operativsystemets levetid, men så skal du købe den.

Trin 2

Hvordan fungerer dette program? Tælleren af dage med gratis brug af systemet, viser sig, kan nulstilles tre gange. Når du har nulstillet dine brugsdata, får du yderligere 120 dages gratis brug.

Trin 3

For at se de resterende dage indtil slutningen af den periode, hvor systemet bruges, skal du gå til skrivebordet og se på oplysningerne i nederste højre hjørne. Også dette tal kan findes fra egenskaberne til "Computer". Klik på menuen "Start", højreklik på ikonet "Computer", vælg "Egenskaber" i den menu, der åbnes. Vinduet med systemegenskaber vises foran dig - gå til den nederste linje i dette vindue, og du vil se antallet af dage i prøveperioden.

Trin 4

Åbn kommandolinjen i Windows-operativsystemet: klik på menuen "Start", skriv cmd i søgefeltet, højreklik på cmd-applikationsikonet og vælg "Kør som administrator".

Trin 5

I det åbne sorte vindue i "Command Line" -programmet skal du indtaste kommandoen "slmgr –arm" uden anførselstegn og trykke på Enter-tasten. Som svar på din kommando vises en dialogboks med meddelelsen “Kommandoen fuldført med succes. Genstart computeren, så ændringerne træder i kraft."

Trin 6

Efter genstart af systemet skal du starte Systemegenskabsprogrammet som du gjorde indtil dette tidspunkt. Vær opmærksom på indskriften: prøveperioden forbliver den samme, men der er et link til at aktivere operativsystemet via internettet. Efter aktivering af prøveperioden har du yderligere 90 dage med fri adgang til operativsystemet.

Trin 7

Således kan du teste Windows 7-operativsystemet og foretage et valg til fordel for det ved at købe den fuldt betalte version.

Anbefalede: