Sådan Tilføjes En Indskrift I Photoshop

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilføjes En Indskrift I Photoshop
Sådan Tilføjes En Indskrift I Photoshop

Video: Sådan Tilføjes En Indskrift I Photoshop

Video: Sådan Tilføjes En Indskrift I Photoshop
Video: Как изменить масштаб интерфейса в Photoshop 2024, Kan
Anonim

De vigtigste værktøjer til oprettelse af inskriptioner i Photoshop er typeværktøjerne. Du kan ændre den allerede indtastede tekst ved at justere parametrene i tegnpaletten ved hjælp af indstillingen Warp Text eller omdanne den sti, langs hvilken indskriften blev foretaget.

Sådan tilføjes en indskrift i Photoshop
Sådan tilføjes en indskrift i Photoshop

Nødvendig

  • - Photoshop-program;
  • - billede.

Instruktioner

Trin 1

Efter åbning i Photoshop af det billede, som du vil tilføje en indskrift til, skal du tænde for værktøjet Horisontal type. Vælg Lodret type, hvis du vil mærke lodret. Brug indstillingen Tegn i menuen Vindue til at åbne paletten for tekstindstillinger.

Trin 2

Vælg den skrifttype, der skal bruges til indskriften, på listen i det øverste område af paletten. I feltet under listen skal du justere skriftstørrelsen. Angiv billedtekstens farve i feltet Farve. Klik på det område af baggrundsbilledet, hvor teksten skal placeres, og indtast billedteksten ved hjælp af tastaturet.

Trin 3

Den færdige tekst kan transformeres ved hjælp af indstillingen Warp Text i gruppen Type i lagmenuen. Vælg en krumningstil for billedteksten fra rullelisten Stil, og brug skyderen Bøj til at justere krumningens størrelse for teksten. I samme vindue kan du justere den lodrette deformation ved at ændre værdien for parameteren Vertical Distortion. Parameteren Horisontal forvrængning justerer den vandrette forvrængning af etiketten.

Trin 4

Tekst i Photoshop, der ikke er skæv, er placeret langs en lige lodret eller vandret linje. Dette kan dog ændres ved at skrive langs den sti, der er oprettet ved hjælp af formværktøjerne eller pennen i sti-tilstand.

Trin 5

Rektangelværktøjet er designet til at tegne rektangulære stier ved hjælp af det afrundede rektangel får du et rektangel med afrundede hjørner. Ved hjælp af Ellipse kan du oprette et ovalt omrids, Polygon opretter en polygon og brugerdefineret form - en hvilken som helst form, du vælger fra figurlisten i panelet under programmets hovedmenu. Med penværktøjerne kan du tegne en vilkårlig lukket eller åben sti.

Trin 6

For at oprette en inskription langs stien skal du tænde for den vandrette type og klikke på stien på det sted, hvorfra teksten begynder. Skriv teksten på tastaturet, eller kopier den fra en teksteditor, der åbnes i et andet vindue, og indsæt den i Photoshop.

Trin 7

Om nødvendigt kan stien, langs hvilken teksten kører, omdannes. Til dette skal du aktivere værktøjet Direkte markering og flytte et eller flere ankerpunkter på stien med det. Når du ændrer omridset, vil teksten langs omridset tilpasse sig den nye form.

Trin 8

Du kan gemme billedet med billedteksten ved hjælp af indstillingen Gem som i menuen Filer. Ved at vælge psd-format kan du til enhver tid redigere den indskrift, der er lavet. For at se og uploade til Internettet skal du gemme billedet med teksten i en jpg-fil.

Anbefalede: