Sådan Optages Vhs På En Computer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Optages Vhs På En Computer
Sådan Optages Vhs På En Computer

Video: Sådan Optages Vhs På En Computer

Video: Sådan Optages Vhs På En Computer
Video: Как перенести кассеты VHS на ваш компьютер 2024, Oktober
Anonim

Mange familier har gamle hjemmebånd. Det vil være meget trist, hvis disse optagelser forsvinder, bare fordi båndet er deformeret eller demagnetiseret. Imidlertid kan analoge optagelser fra VHS-bånd gemmes ved at digitalisere dem og gemme dem på din computers harddisk.

Sådan optages vhs på en computer
Sådan optages vhs på en computer

Nødvendig

  • - hardwarekonverter Canopus ADVC110;
  • - IEEE1394 FireWire-controller;
  • - Firewire IEEE1394-kabel;
  • - video-optager;
  • - kabel med RCA-stik;
  • - DVIO-program
  • - videokassette.

Instruktioner

Trin 1

Forberede udstyr til digitalisering for at gemme information fra en VHS-kassette til en computer. Brug Firewire IEEE1394-kablet, der følger med hardwarekonverteren, og tilslut konverteren til IEEE1394-stikket på din computer.

Trin 2

Tilslut videobåndoptageren til konverteren. For at gøre dette skal du slutte båndoptagerens videooutput til videoindgangen på konverteringens frontpanel ved hjælp af et kabel med et RCA-stik, i daglig tale kaldet "tulipan". Gør det samme med lydoptagelsen fra båndoptageren og lydindgangen på konverteren.

Trin 3

Tænd videobåndoptageren, og spol båndet tilbage til begyndelsen af båndet. Hvis båndet ikke er spolet tilbage i lang tid, skal du spole båndet tilbage fra start til slut og tilbage igen flere gange.

Trin 4

Tryk på knappen Input Select på konverteren. Analog In-indikatoren skal derefter lyse op. Hvis dette ikke sker, skal du trykke på knappen endnu en gang.

Trin 5

Angiv placeringen på computerdisken, hvor den digitaliserede video skal gemmes. Bemærk, at når du digitaliserer en video ved hjælp af en ekstern konverter, får du filer af en ret stor størrelse. Derfor skal de gemmes på en disk, hvis filsystem tillader filer, der er større end fire gigabyte.

Trin 6

Start Dvio på din computer. I programvinduet skal du klikke på knappen File. I det vindue, der åbnes, skal du angive det sted, hvor videoen skal gemmes, og indtaste filnavnet. Klik på knappen "Gem".

Trin 7

Begynd at digitalisere din video. For at gøre dette skal du klikke på knappen Optag video fra kameraet i DVIO-vinduet. Start afspilning på videobåndoptageren. En tæller med optagne rammer og en indikator for størrelsen på den optagede fil vises i programvinduet.

Trin 8

Klik på Stop-knappen for at stoppe optagelsen af filen. Den digitaliserede video kan nu redigeres ved hjælp af en videoredigerer, fjerne støj fra lyden med et lydbehandlingsprogram og skære til disk.

Anbefalede: