Sådan Kaldes Menuen "Kør"

Indholdsfortegnelse:

Sådan Kaldes Menuen "Kør"
Sådan Kaldes Menuen "Kør"

Video: Sådan Kaldes Menuen "Kør"

Video: Sådan Kaldes Menuen
Video: Хайди и Зидан делать вид в играть в Автокафе ресторан 2024, April
Anonim

Ved hjælp af kommandoen "Kør" kan brugeren starte ethvert program, åbne en mappe eller fil, oprette forbindelse til et sted på Internettet og få adgang til indholdet på en computer. Der er flere måder at påberåbe sig denne kommando på.

Sådan kaldes menuen "Kør"
Sådan kaldes menuen "Kør"

Instruktioner

Trin 1

Hvis du er vant til at åbne emner og påkalde kommandoer fra tastaturet, skal du bruge kombinationen Windows (flag) og Latin [R]. Hvis du er mere vant til at bruge en mus, skal du klikke på knappen "Start" og vælge "Kør" i menuen. En ny dialogboks åbnes.

Trin 2

En tom linje er beregnet til systemkommandoer, applikationsnavne og adresser på internetressourcer. Når du har indtastet den ønskede kommando, skal du trykke på OK-knappen eller Enter-tasten. Indtast ikke ekstra udskrivbare tegn i det tomme felt, ellers udføres kommandoen ikke, og systemet underretter dig om en fejl. Hvis du ikke kender det nøjagtige navn på det krævede program, skal du klikke på knappen "Gennemse" og angive stien til filen til start. For at kalde visse objekter i systemet er de nødvendige poster angivet i gruppen "Memo".

Trin 3

I tilfælde af at du ikke kan se elementet Kør i menuen Start, skal du konfigurere dets skærm ved at få adgang til proceslinjen og komponenten Startmenuegenskaber. For at gøre dette skal du højreklikke et vilkårligt sted på proceslinjen og vælge Egenskaber i genvejsmenuen. Alternativt kan du åbne Kontrolpanel og vælge det relevante ikon fra kategorien Udseende og temaer.

Trin 4

Klik på fanen Start Menu i dialogboksen Egenskaber på proceslinjen. Klik på knappen "Tilpas" ud for feltet "Startmenu". I vinduet, der åbnes, skal du gå til fanen "Avanceret" og i gruppen "Startmenupunkter" flytte ned på listen, indtil du finder punktet "Kør kommando". Marker det med en markør, og gem de nye indstillinger med knappen OK. Luk egenskabsvinduet.

Trin 5

I visse (men ikke alle) tilfælde kan du bruge kommandolinjen i stedet for kommandoen Kør. For at kalde det skal du åbne Start-menuen, udvide alle programmer. Find underemnet "Kommandolinje" i mappen "Standard". En ny dialogboks åbnes. Indtast den ønskede kommando i den, og tryk på Enter-tasten.

Anbefalede: