Sådan åbnes Kommandoen "Kør "

Indholdsfortegnelse:

Sådan åbnes Kommandoen "Kør "
Sådan åbnes Kommandoen "Kør "

Video: Sådan åbnes Kommandoen "Kør "

Video: Sådan åbnes Kommandoen
Video: Sådan Laver Du Din Egen Minecraft Server! *GRATIS* 2024, Kan
Anonim

Kommandoen "Kør" i hovedmenuen i Microsoft Windows-operativsystemet er designet til at åbne dokumenter, mapper, applikationer og internetressourcer.

Sådan åbnes kommandoen "Kør …"
Sådan åbnes kommandoen "Kør …"

Instruktioner

Trin 1

Ring til hovedmenuen i Microsoft Windows-operativsystemet ved at klikke på "Start" -knappen og gå til "Kør" for at implementere standardstandarden for åbning af den ønskede menu.

Trin 2

Ring til genvejsmenuen for "Start" i Microsoft Windows Vista-operativsystemet, som som standard ikke vises i hovedmenuen, og vælg punktet "Egenskaber".

Trin 3

Klik på fanen Start Menu i dialogboksen Egenskaber, der vises, og klik på knappen Tilpas for at ændre visningsmulighederne for den ønskede menu.

Trin 4

Anvend afkrydsningsfeltet i feltet Kør kommando i rullemenuen i den nye konfigurationsdialogboks, og bekræft udførelsen af kommandoen ved at klikke på OK.

Trin 5

Tryk på OK-knappen igen for at anvende de valgte ændringer, eller brug funktionstasterne Win + R på samme tid til automatisk at åbne dialogboksen Kør.

Trin 6

Ring til hovedmenuen i Microsoft Windows 7-operativsystemet ved at klikke på knappen "Start" og indtast værdien "kør" i testfeltet i søgefeltet.

Trin 7

Bekræft søgningen ved at klikke på "Find" -knappen, og brug linket til at åbne dialogboksen "Kør" (til Windows 7).

Trin 8

Brug indstillingen til at starte det ønskede program eller dokument uden at åbne dialogboksen Kør. For at gøre dette skal du kalde systemets hovedmenu ved at trykke på knappen "Start" og indtaste værdien af den ønskede kommando - navnet på applikationen eller dokumentet - i tekstfeltet i søgefeltet.

Trin 9

Bekræft udførelsen af kommandoen ved at klikke på knappen "Find", og åbn søgeresultatet.

Trin 10

Brug det primære Finder-program til at udføre det krævede program- eller dokumentfunktion på Mac OS, og vælg den fil, der skal åbnes.

Trin 11

Udvid Finder-menuen i den øverste værktøjslinje i applikationsvinduet, og vælg kommandoen Åbn eller Åbn med.

Anbefalede: