Sådan Ser Du En Film Fra En Bærbar Computer På Tv

Indholdsfortegnelse:

Sådan Ser Du En Film Fra En Bærbar Computer På Tv
Sådan Ser Du En Film Fra En Bærbar Computer På Tv

Video: Sådan Ser Du En Film Fra En Bærbar Computer På Tv

Video: Sådan Ser Du En Film Fra En Bærbar Computer På Tv
Video: Skræmmende lærer 3D i det virkelige liv! Prank over læreren! 2024, Kan
Anonim

Moderne bærbare computere understøtter en lang række formater og porte til tilslutning af eksterne enheder. Især moderne bærbare computere understøtter visning af billeder til andre skærme i HDMI-format. Dette betyder, at du kan slutte din bærbare computer til næsten ethvert moderne tv og se film og andre lydfiler.

Sådan ser du en film fra en bærbar computer på tv
Sådan ser du en film fra en bærbar computer på tv

Instruktioner

Trin 1

Sørg for, at din computer har HDMI-output. For at gøre dette skal du undersøge de tilgængelige porte på siden af enheden eller kontrollere dokumentationen til din bærbare computer. Hvis din enhed ikke har en HDMI-port, kan du stadig slutte din bærbare computer til tv'et. For at gøre dette skal du bruge output fra videokortet på din enhed og hullet til tilslutning af computerkablet i tv'et. Disse ben kaldes DVI eller VGA.

Trin 2

Køb det korrekte kabel fra en specialforhandler. HDMI-kabler sælges i næsten enhver computerbutik eller hardware-supermarked. Der kan du også købe et kabel til visning af billeder på et tv via videoudgangen på et grafikkort. Hvis det er nødvendigt, kan du også købe en DVI-HDMI-adapter til at forbinde via et HDMI-kabel til et tv.

Trin 3

Slut den købte ledning til det slukkede tv og computeren. Hvis det er nødvendigt, skal du følge instruktionerne for tilslutning af dit tv eller din bærbare computer. Derefter skal du starte din enhed og vente, indtil operativsystemet er afsluttet. Tænd derefter TV'et, og vent på, at computeren finder den nye skærm.

Trin 4

Gå til Start - Kontrolpanel - Hardware og lyd - Display. Juster indstillingerne til din bærbare computer og tv på den mest bekvemme måde for dig ved hjælp af de angivne muligheder og kommentarerne på dem på skærmen.

Trin 5

Du kan også tilpasse videovisning og tv-indstillinger ved hjælp af dit ATI- eller Nvidia-driverstyringsværktøj. For at gøre dette skal du gå til driverens kontrolpanel gennem "Kontrolpanel" - "Hardware og lyd" eller klikke på ikonet for dit driverkontrolcenter i bakken.

Trin 6

Når du har foretaget alle indstillingerne, skal du skifte visningstilstand på dit tv til HDMI ved hjælp af fjernbetjeningen, hvis skiftet ikke skete automatisk. Derefter kan du køre enhver film på din bærbare computer og se den på skærmen på din enhed eller tv.

Anbefalede: