Sådan Oprettes Counter Strike Til Online Spil

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes Counter Strike Til Online Spil
Sådan Oprettes Counter Strike Til Online Spil

Video: Sådan Oprettes Counter Strike Til Online Spil

Video: Sådan Oprettes Counter Strike Til Online Spil
Video: Лайфхаки для PlayStation, которые действительно работают! 2024, April
Anonim

Counter-Strike er det mest populære online førstepersons-esportspil dedikeret til specialstyrkens kamp mod terrorister. Fordelen ved spillet er, at du kan spille i enhver lejr både i singleplayer-tilstand og med rigtige modstandere via Internettet. For at gøre dette skal du bare konfigurere parametrene til online spil.

Sådan oprettes Counter Strike til online spil
Sådan oprettes Counter Strike til online spil

Er det nødvendigt

  • - en computer tilsluttet internettet
  • - Counter-Strike spil;
  • - Garena-programmet.

Instruktioner

Trin 1

Sørg for, at din computer har forbindelse til internettet. Start Counter-Strike-spillet på din computer. Find emnet "Netværksspil" i hovedmenuen i spillet, og klik på det. I den undermenu, der åbnes, skal du vælge den ønskede fane - "Internet" eller "Lokalt netværk".

Trin 2

Åbn legerummet. Vælg et kort, der skal passeres. Alle kort i Counter-Strike er opdelt efter de opgaver, der udføres afhængigt af holdet (terrorister eller specialstyrker).

Trin 3

Når du har valgt et kort, skal du gå til fanen "Spil". Opsæt i detaljer alle parametre for det kommende spil i henhold til elementerne i den foreslåede menu. Efter at have foretaget alle de nødvendige ændringer i spilparametrene, skal du trykke på knappen "Start". Oprettelsen af din server er forbi, og du er i spillet.

Trin 4

Spil Counter-Strike med den alsidige GG Client, også kendt som Garena. Det distribueres gratis på Internettet og kan downloades ved hjælp af enhver webbrowser.

Trin 5

Installer Garena på din computer i henhold til de instruktioner, der dukker op under installationsprocessen. For nemheds skyld skal du oprette en genvej til programmet på skrivebordet. Start Garena, indtast det brugernavn og den adgangskode, du brugte, da du registrerede dig på webstedet.

Trin 6

Efter indtastning af listen til venstre skal du vælge spillet Counter-Strike 1.6 og placeringen "Europa" (Europa), da der er et "russisk rum". Konfigurer klienten ved at klikke i øverste højre hjørne af menuen Indstillinger. Vælg Counter-Strike 1.6 i vinduet Game Settings.

Trin 7

Klik derefter på knappen "Gennemse" og gå til mappen med Counter-Strike 1.6-spillet installeret på din pc, vælg genvejen hl der og klik på knappen "Åbn". Skriv en post i formen: -game cstrike i linjen "Startparametre" og klik på OK.

Trin 8

Start spillet ved hjælp af klienten. Når et stort chatvindue vises nederst, vil der være en Start-knap over Send-knappen. Klik på det, og nyd et gratis online spil.

Anbefalede: