Sådan Gendannes Systemet I XP

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gendannes Systemet I XP
Sådan Gendannes Systemet I XP

Video: Sådan Gendannes Systemet I XP

Video: Sådan Gendannes Systemet I XP
Video: Minecraft Full Automatic Sorting System - 1.16/1.15 2024, April
Anonim

Et stort antal brugere stod mindst en gang over for forskellige problemer med Windows-operativsystemer. I de fleste tilfælde rettes OS-funktionsfejl ved at indlæse en tidligere systemtilstand.

Sådan gendannes systemet i XP
Sådan gendannes systemet i XP

Er det nødvendigt

Windows XP-startdisk

Instruktioner

Trin 1

Processen med at vende tilbage til et specifikt kontrolpunkt kaldes genopretning. Når du arbejder med Windows XP, er der flere grundlæggende metoder til at indlæse operativsystemets driftstilstand. Prøv først at bruge standardværktøjer, der ikke kræver yderligere programmer.

Trin 2

Genstart computeren ved at udføre en unormal nedlukning. Normalt kræver dette at du trykker på Reset-knappen på systemenheden. Vent til menuen vises med de tilgængelige Windows XP-startindstillinger.

Trin 3

Fremhæv Sikker tilstand, og tryk på Enter. Vent 2-3 minutter, indtil den valgte tilstand er indlæst. Åbn Start-menuen, og hold markøren over feltet Alle programmer.

Trin 4

Vælg "Avanceret" og gå til menuen "Systemhjælpeprogrammer". Åbn elementet "Systemgendannelse". Når du har åbnet et nyt vindue, skal du vælge emnet "Gendan computerens tidligere tilstand".

Trin 5

Klik på "Næste". Den næste menu viser kalenderen med de fremhævede datoer. Vælg den dag, hvor det ønskede kontrolpunkt blev oprettet. Klik på knappen Næste, og vent på, at computeren genstarter.

Trin 6

Vælg nu "Normal boot", og sørg for, at operativsystemet fungerer. Hvis denne metode ikke hjælper, skal du bruge Windows Recovery Console. For at gøre dette skal du vælge det relevante element i menuen bootindstillinger.

Trin 7

Hvis der ikke er nogen gendannelseskonsol, skal du indsætte Windows XP-startdisketten i drevet og køre denne funktion fra den.

Trin 8

Når du har åbnet Windows Command Prompt, skal du skrive fixboot og trykke på Enter. Efter at have bekræftet, at tjenesten er startet og med succes konfigureret bootfilerne, skal du indtaste kommandoen fimbr.

Trin 9

Genstart din computer ved at skrive exit i Recovery Console. Vælg "Start Windows normalt".

Anbefalede: