Sådan Repareres Winxp

Indholdsfortegnelse:

Sådan Repareres Winxp
Sådan Repareres Winxp

Video: Sådan Repareres Winxp

Video: Sådan Repareres Winxp
Video: Windows XP в EGA/CGA 2024, April
Anonim

Der er flere metoder til at rette Windows XP-operativsystemet. Dette kræver normalt en installationsdisk eller LiveCD, men nogle gange kan du undvære hjælpeprogrammer.

Sådan repareres winxp
Sådan repareres winxp

Er det nødvendigt

Windows XP installationsdisk

Instruktioner

Trin 1

Hvis din computer fryser, mens du indlæser operativsystemet, kan du prøve at bruge standardmetoder til at gendanne det til en fungerende tilstand. Genstart computeren, og tryk på F8, når harddisken starter. En menu vises med flere muligheder for at fortsætte med at starte operativsystemet.

Trin 2

Vælg Sidste kendte gode konfiguration. Efter aktivering af det annulleres de ændringer, der kan have påvirket systemets ydeevne. Hvis det på denne måde ikke var muligt at gendanne Windows XP's arbejdstilstand, skal du genstarte computeren igen og åbne menuen ovenfor.

Trin 3

Vælg "Safe Mode". Hvis computeren med succes starter operativsystemet i sikker tilstand, skal du følge gendannelsesprocessen. Åbn Start-menuen, og udvid menuen Alle programmer. Åbn nu undermenuen "System" i menuen "Tilbehør". Vælg "Systemgendannelse".

Trin 4

Vælg nu kontrolpunktet baseret på den dato, det blev oprettet. Klik på knappen "Gendan", og vent på, at denne proces er afsluttet. Genstart computeren, og start Windows XP-operativsystemet normalt.

Trin 5

Hvis årsagen til manglende evne til at starte operativsystemet er en fejl i opstartssektoren, skal du genstarte computeren, når du har indsat installationsdisken til Windows XP i drevet. Vent til den første menu, der indeholder tre punkter, vises. Tryk på R-tasten for at gå til Systemgendannelseskonsol.

Trin 6

Efter et stykke tid åbnes en menu, hvor du bliver bedt om at vælge et system, der skal startes. Hvis kun Windows XP er installeret på denne harddisk, skal du trykke på tallet 1 og Enter-tasten. Skriv fixboot på den næste linje, og tryk på Enter. Tryk nu på Y- og Enter-tasterne. Genstart computeren, når meddelelsen "Ny opstartssektor blev skrevet med succes" vises.

Anbefalede: