Sådan Oprettes Et Lokalt Netværk I Winxp

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes Et Lokalt Netværk I Winxp
Sådan Oprettes Et Lokalt Netværk I Winxp

Video: Sådan Oprettes Et Lokalt Netværk I Winxp

Video: Sådan Oprettes Et Lokalt Netværk I Winxp
Video: Windows XP - Bacis TCP/IP Settings 2024, Kan
Anonim

Konfiguration af et lokalt netværk på flere computere, der kører OS Windows version XP, hører til kategorien af standardopgaver og indebærer ikke brugen af yderligere software.

Sådan oprettes et lokalt netværk i winxp
Sådan oprettes et lokalt netværk i winxp

Instruktioner

Trin 1

Sørg for, at de tilslutningsledninger, der bruges ved tilslutning, er tilsluttet korrekt. For at gøre dette skal du ringe til systemets hovedmenu ved at klikke på knappen "Start" og gå til "Kontrolpanel" -elementet. Udvid linket "Netværksforbindelser" og find ikonet for den etablerede forbindelse.

Trin 2

Ring til genvejsmenuen for det fundne element ved at klikke på højre museknap og vælg punktet "Egenskaber". Vælg komponenten "Internetprotokol" og brug knappen "Egenskaber". Anvend afkrydsningsfeltet i linjen "Brug den følgende IP-adresse", og indtast den ønskede værdi i det tilsvarende felt. Autoriser de foretagne ændringer ved at klikke på OK.

Trin 3

Åbn servicemenuen på skrivebordsposten "Denne computer" ved at højreklikke og vælge "Egenskaber". Brug fanen Computernavn og indtast den ønskede værdi i det relevante felt. Kontroller chipkassen i linjen "arbejdsgruppe" i sektionen "Medlem" og giv gruppen et navn.

Trin 4

Gem alle foretagne ændringer, og gentag ovenstående procedure på hver computer, der skal oprettes forbindelse til det lokale netværk. Genstart alle computere for at anvende de gemte ændringer.

Trin 5

Gå tilbage til hovedsystemmenuen "Start" for at kontrollere funktionaliteten i det oprettede lokale netværk og gå til "Kør" -dialogen. Indtast værdien ping IP_address_of_computer_incoming_to_Local network i "Open" -linjen, og godkend kommandoen ved at klikke på OK.

Trin 6

Bestem alle tilgængelige computere i det oprettede lokale netværk. For at gøre dette skal du åbne linket Denne computer og udvide netværket nabolaget. Vælg "Vis arbejdsgruppecomputere" i venstre rude, og sørg for, at skærmen er korrekt. En alternativ metode til at få adgang til den ønskede klientcomputer er at indtaste / tegnet med navnet eller IP-adressen på den valgte computer i tekstfeltet i adresselinjen.

Anbefalede: