Sådan Gendannes "Min Computer Til Skrivebordet"

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gendannes "Min Computer Til Skrivebordet"
Sådan Gendannes "Min Computer Til Skrivebordet"

Video: Sådan Gendannes "Min Computer Til Skrivebordet"

Video: Sådan Gendannes
Video: Sådan starter du computeren op på skrivebordet i Windows 8.1 2024, April
Anonim

En af de hurtigste måder at få adgang til filer eller mapper på en personlig computer er gennem genveje. Genveje er ikoner for filer eller mapper på skrivebordet, der indeholder links til dem og åbner dem automatisk efter aktivering. Normalt placeres en genvej til mappen "Denne computer" på skrivebordet af systemet automatisk efter installationen. Men det er ikke svært at returnere genvejen til denne mappe til skrivebordet efter sletning (hvis det pludselig skete).

Sådan gendannes
Sådan gendannes

Er det nødvendigt

Grundlæggende personlige computerfærdigheder

Instruktioner

Trin 1

For at komme i gang skal du åbne proceslinjen og klikke på knappen "Start" for at åbne menuen med de vigtigste og mest anvendte mapper og programmer. I menuen "Start" skal du finde linjen "Denne computer", flytte markøren over den, trykke og holde venstre museknap nede på linjen. Træk derefter "Denne computer" -ikonet til ethvert sted på skrivebordet, der er frit for genveje uden at frigive venstre museknap.

Trin 2

Du kan også returnere mappen Denne computer til skrivebordet på en anden måde. For at gøre dette skal du klikke på knappen "Start" i menuen, der vises, finde linjen "Denne computer", klikke på den en gang med højre museknap. I pop op-menuen skal du vælge linjen "Display on work" og klikke på den med venstre museknap en gang. Derefter vises en genvej til mappen "Denne computer" på skrivebordet.

Anbefalede: