Sådan Gendannes Min Dokumentmappe

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gendannes Min Dokumentmappe
Sådan Gendannes Min Dokumentmappe

Video: Sådan Gendannes Min Dokumentmappe

Video: Sådan Gendannes Min Dokumentmappe
Video: Sådan gendanner du din mac - Mac OSX Sierra 2024, April
Anonim

Mange brugere sletter utilsigtet mappen Mine dokumenter fra deres skrivebord. Efter tømning af papirkurven kommer der et tidspunkt, hvor der er et presserende behov for at gendanne mappen, men papirkurven er tom.

Sådan gendannes min dokumentmappe
Sådan gendannes min dokumentmappe

Nødvendig

Computer

Instruktioner

Trin 1

Hvis du ved et uheld slettede mappen Mine dokumenter fra skrivebordet og ikke havde tid til at tømme indholdet af papirkurven, kan du gendanne denne mappe som følger. Åbn papirkurven, og find den eksterne mappe i den. Klik på den med højre museknap, og klik på menuen "Gendan". Bekræft gendannelsen, og luk skraldespanden. Derefter vender mappen automatisk tilbage til sin oprindelige placering. Hvis du har tømt papirkurven, og det ikke er muligt at gendanne mappen fra den, kan du fortsætte som følger.

Trin 2

Højreklik på proceslinjen. Dernæst skal du klikke på indstillingen "Egenskaber". Dette åbner vinduet med indstillinger på proceslinjen. Skift til fanen Start, og skift visningstilstand fra Classic til Standard. Gem parametrene, og luk vinduet ved at klikke på venstre museknap hvor som helst på skrivebordet.

Trin 3

Åbn startmenuen. Det opdeles i to kolonner: de mest populære programmer og applikationer vises på venstre side, og systemmapper vil være på højre side. Her vil du se biblioteket "Mine dokumenter". For at installere det på skrivebordet skal du bare trække genvejen til mappen til ethvert område af det.

Anbefalede: