Sådan Returneres Min Computer Til Skrivebordet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Returneres Min Computer Til Skrivebordet
Sådan Returneres Min Computer Til Skrivebordet

Video: Sådan Returneres Min Computer Til Skrivebordet

Video: Sådan Returneres Min Computer Til Skrivebordet
Video: JEG ORDNER MIN COMPUTER 2024, April
Anonim

I linjen med Windows-operativsystemer kan enhver handling med filer udføres ved hjælp af "Explorer". Som standard er "Explorer" skjult for brugernes øjne, og ikonet "Denne computer" vises på skrivebordet. Dette er faktisk den samme "Explorer". Nogle gange fjerner pc-brugere ved et uheld dette ikon fra skrivebordet. For at gendanne muligheden for at se indholdet af mapper på din harddisk skal du gendanne elementet Denne computer på skrivebordet.

Sådan returneres min computer til skrivebordet
Sådan returneres min computer til skrivebordet

Nødvendig

Windows-operativsystem

Instruktioner

Trin 1

Hvis du ved et uheld har slettet ikonet "Mine", skal du kigge i "Papirkurven" ved at dobbeltklikke på det med venstre museknap. Højreklik på ikonet "Denne computer" i det vindue, der åbnes, og vælg "Gendan". Det ønskede ikon vises på den ledige plads på din computers skrivebord.

Trin 2

Hvis ikonet, du leder efter, ikke findes i "papirkurven", kan du tilføje det igen ved hjælp af Windows systemværktøjer. Højreklik på skrivebordet, vælg Egenskaber. I vinduet, der åbnes, skal du gå til fanen "Desktop", klikke på knappen "Desktop settings". I det nye vindue skal du være opmærksom på blokken "Desktop-ikoner", markere afkrydsningsfeltet ud for "Denne computer" -elementet.

Trin 3

Du kan også gendanne denne computer på andre måder. Klik på menuen "Start", find ikonet "Denne computer" i den menu, der åbnes, højreklik på dette ikon og vælg "Vis på skrivebordet". Hvis dette ikon ikke er i startmenupunkterne, skal du højreklikke på Start-knappen og vælge Egenskaber. I det vindue, der åbnes, skal du klikke på knappen "Konfigurer" og derefter gå til fanen "Avanceret" og aktivere punktet "Denne computer" (det anbefales at aktivere punktet "Vis som menu").

Trin 4

Du kan gendanne genvejen "Denne computer" på en anden måde. Klik på menuen "Start", hold venstre museknap nede på punktet "Denne computer" og træk den til skrivebordet. Således kan du oprette en genvej til ethvert element, der er i startmenuen.

Anbefalede: