Hvordan Man Betaler For Domolink

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Betaler For Domolink
Hvordan Man Betaler For Domolink

Video: Hvordan Man Betaler For Domolink

Video: Hvordan Man Betaler For Domolink
Video: Ростелеком. Подключение ШПД в интернет 2024, April
Anonim

Domolink leverer internetadgangstjenester på forudbetalt basis: for at bruge Internettet i næste måned skal du betale for det i den aktuelle måned. Der er flere forskellige muligheder, som du kan betale for tjenesterne fra Domolink-udbyderen.

Hvordan man betaler for Domolink
Hvordan man betaler for Domolink

Instruktioner

Trin 1

Den første metode er at deponere midler til abonnentens personlige konto på et af Domolink- eller Rostelecom-kontorer. For at betale skal du fortælle operatøren dit personlige kontonummer og derefter bekræfte det korrekte efternavn, som kontoen er registreret til, og give operatøren det beløb, du vil deponere. Derefter overfører operatøren det overførte beløb til den angivne konto og giver dig en check. Smid det ikke, før du er sikker på, at pengene er overført.

Trin 2

Du kan også betale for tjenesten ved at tilbyde internetadgang i en af filialerne for den russiske post. Betalingsproceduren svarer til proceduren på Domolinka-kontoret. Overfør penge til operatøren, fortæl nummeret på den personlige konto til kreditering af penge og modtag en check. I den nærmeste fremtid overføres midler til den angivne konto.

Trin 3

En anden mulighed for at betale for Domolinka-tjenester er at bruge et enkelt Rostelecom-kommunikationskort. Du kan købe det på et af virksomhedens kontorer. Du kan bruge den til at betale for Domolinka-tjenester på to måder: telefonisk og via internettet.

Trin 4

For at betale for tjenester via telefon skal du ringe til 8-805-450-0-154 (eller 154, hvis du er en Rostelecom-abonnent). Indtast derefter kortets nål og tryk på # -tasten. Følg anvisningerne på telefonsvareren, og vælg betalingen for kommunikationstjenester (nøgle 3). Tryk derefter på tast 2 for at betale for Domolinka kommunikationstjenester. Derefter skal du indtaste dit kontonummer og trykke på # -tasten. Tryk derefter på 1, hvis du vil overføre alle midler til denne konto, eller på 2, hvis du vil specificere et bestemt beløb.

Trin 5

For at betale for tjenester via Internettet skal du følge linket https://ovuepks.centertelecom.ru/. I de relevante felter skal du indtaste kortnummeret, dets pin og indtaste symbolerne fra billedet. Klik på knappen "Login". Vælg "Domolink Internet" fra listen, angiv dit personlige kontonummer og det beløb, du vil overføre, og klik på knappen "Betal".

Trin 6

En anden mulighed er at betale ved hjælp af elektroniske penge, for eksempel Yandex. Money. Åbn webstedet https://money.yandex.ru/, og vælg "Betal". I afsnittet "Internet og TV" skal du finde emnet "Domolink" og klikke på det. Indtast dit personlige kontonummer, beløbet i de relevante felter, og klik på knappen "Betal".

Trin 7

Du kan også betale for Domolink ved hjælp af betalingsterminaler. I afsnittet "Internet" skal du vælge "Domolink". Derefter skal du indtaste det personlige kontonummer i det relevante felt. Indsæt det krævede beløb i regningsacceptoren. Klik på knappen "Betal" og modtag en check.

Anbefalede: