Hvordan Man Betaler Webmoney-konto

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Betaler Webmoney-konto
Hvordan Man Betaler Webmoney-konto

Video: Hvordan Man Betaler Webmoney-konto

Video: Hvordan Man Betaler Webmoney-konto
Video: Как пользоваться электронным кошельком ВЕБМАНИ (WEBMONEY) с телефона 2024, Marts
Anonim

Det elektroniske pengesystem WebMoney er til højre det mest populære betalingssystem i det russisk-talende segment af Internettet. Det er vanskeligt at tælle antallet af tjenester, websteder og tjenester, der accepterer denne e-valuta som betaling. Og selvom det overordnede system er meget brugervenligt, er nogle aspekter af dets drift værd at overveje mere detaljeret, for eksempel at betale en faktura ved hjælp af Webmoney.

Hvordan man betaler webmoney-konto
Hvordan man betaler webmoney-konto

Instruktioner

Trin 1

Det mest almindelige tilfælde er betaling af en faktura ved hjælp af WM Keeper Classic-programmet installeret på din computer. Start Webmoney-programmet ved hjælp af genvejen på skrivebordet eller gennem menuen Start -> Alle programmer -> Webmoney -> WM Keeper Classic. Indtast dit nummer i systemet, det vil sige WMID og din adgangskode. Eller log ind på det elektroniske betalingssystem på en anden, velkendt måde.

Trin 2

Venstreklik på menupunktet i programmets hovedvindue, som er placeret i øverste venstre hjørne. Vælg linjen "Indgående fakturaer" med musen og klik på underemnet "Vis alle". Der åbnes et vindue, hvor alle betalingshandlinger fra din tegnebog vil være synlige, og den sidste konto vil være den øverste vare. Dobbeltklik på den for at åbne en detaljeret beskrivelse. Hvis denne faktura endnu ikke er betalt, vil du se knappen "Betal" nederst til venstre i vinduet.

Trin 3

Klik på den og læs en detaljeret beskrivelse af operationen og yderligere handlinger. Det næste vindue beder dig om at indtaste den digitale kode fra billedet for at bekræfte betalingen af fakturaen. Indtast koden, og klik på Næste igen. Hvis din tegnebog har nok penge, debiteres de for at betale regningen, og du vil se et vindue, der bekræfter betalingshandlingen.

Trin 4

Alternativt, i stedet for at se menuen Indgående konti, skal du venstreklikke på fanen Indgående i programvinduet. Fortsæt derefter som beskrevet ovenfor.

Trin 5

En anden sag er, hvis du ikke bruger programmet fra din computer, men netværksversionen af tegnebogen, den såkaldte WM Keeper Mini. Gå først til din tegnebogsside. Se derefter overfor linjen "Betal" - hvis du har ubetalte regninger, vil dette blive angivet, for eksempel "Betal: 1 regning".

Trin 6

Klik på denne indskrift. Informationssiden for den faktura åbnes. Hvis du accepterer at betale denne regning, skal du klikke på knappen "Betal" lige nedenfor.

Trin 7

På næste side skal du læse meddelelsen om behovet for at bekræfte denne handling. Indtast den krævede bekræftelse, det vil sige koden fra billedet, adgangskoden eller adgangskoden til det elektroniske nøglesystem, og tryk på knappen med påskriften "OK".

Trin 8

Hvis din tegnebog har penge nok, vises en meddelelse om vellykket betaling, og overfor "Betal" -indskriften vil du se linjen "Ingen nye fakturaer". Ellers skal du fylde din tegnebog og prøve at betale igen.

Anbefalede: