Sådan Bestemmes Ip-adressen På En Andens Computer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Bestemmes Ip-adressen På En Andens Computer
Sådan Bestemmes Ip-adressen På En Andens Computer

Video: Sådan Bestemmes Ip-adressen På En Andens Computer

Video: Sådan Bestemmes Ip-adressen På En Andens Computer
Video: Скопируйте Ip-адрес с ПК на другой компьютер 2024, Kan
Anonim

Hver computer på Internettet tildeles en unik netværksidentifikator. Metoden til social engineering af iplogger-tjenesten hjælper dig med at bestemme IP-adressen på en andens computer.

Sådan bestemmes ip-adressen på en andens computer
Sådan bestemmes ip-adressen på en andens computer

Er det nødvendigt

  • - PC, der kører Windows-operativsystem
  • - adgang til Internettet.

Instruktioner

Trin 1

Åbn webstedet https://iplogger.ru. I linjen "Kopier mål-URL til dette felt" skal du indtaste enhver netværksadresse, f.eks. Http://www.google.com. Klik på elementet "Generer IPLOGGER-link". IPLOGGER-websitetjenesten gemmer alle URL'er, der går til det angivne weblink og registrerer dato og klokkeslæt for besøg.

Trin 2

Vælg den bruger, hvis IP-adresse du vil vide, og send dem det weblink, der vises i det første felt. Gennemgå meddelelserne for at sikre, at du ikke har nogen tags. Angiv et bibliotek på din computer (for eksempel "Desktop" eller "My Documents") og kopier IPLOGGER-identifikatoren der, som vises nederst på siden. Med det kan du spore besøg.

Trin 3

Aktiver indstillingen Vis statistik. Hvis den bruger, som du sendte meddelelsen til, fulgte linket, vises hans netværkskoordinater på listen. Hvis listen er tom, opdateres siden efter et par minutter ved at klikke på det relevante emne eller ved at trykke på F5-tasten på tastaturet.

Trin 4

Hvis du vil finde ud af IP-adressen til en bestemt bruger på forummet, er det ikke nødvendigt at klikke på weblinket. Send adressaten en privat besked med et usynligt IPLOGGER-billede ved at klikke på "Generer usynlig IPLOGGER" på hjemmesiden

Trin 5

Kopier linket fra det første felt til din blog, og kopier koden fra det andet ind i meddelelsen til den ønskede bruger. Åbning af meddelelsen finder han ikke noget mistænkeligt, fordi billedet forbliver usynligt for modtageren.

Trin 6

Gå til webstedet https://iplogger.ru, og vælg "Vis statistik". Hvis der ikke er nogen poster, skal du opdatere siden. Så snart brugeren åbner din digitale besked, vises hans IP-adresse i tabellen over besøgsstatistikker.

Anbefalede: