Sådan Finder Du En Slettet Fil På Din Computer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Finder Du En Slettet Fil På Din Computer
Sådan Finder Du En Slettet Fil På Din Computer

Video: Sådan Finder Du En Slettet Fil På Din Computer

Video: Sådan Finder Du En Slettet Fil På Din Computer
Video: Sådan NULSTILLER Du Din Computer! 2024, April
Anonim

Mange befandt sig i en situation, hvor de nødvendige dokumenter blev slettet fra computeren. Selvom du har slettet en fil, betyder det dog ikke, at den ikke kan findes på din computer og gendannes. Der er forskellige gratis programmer tilgængelige for at håndtere disse problemer.

Sådan finder du en slettet fil på din computer
Sådan finder du en slettet fil på din computer

Nødvendig

  • -computer;
  • -internettet.

Instruktioner

Trin 1

Først og fremmest skal du sørge for, at filen faktisk er slettet. Typisk kopieres Microsoft Office-dokumenter automatisk af AutoSave. For at finde filen skal du bare gøre følgende manipulationer: Tryk samtidigt på Windows-knappen (den er placeret mellem Ctrl- og Alt-knapperne) og det engelske bogstav R. Et søgevindue vises. Indtast navnet på den manglende fil i den uden at specificere udvidelsen. Hvis filen faktisk blev duplikeret automatisk, finder du den med en anden udvidelse.

Trin 2

Hvis filen stadig ikke findes, skal du bruge programmet. En af de bedste gratis software er Recuva. Du kan downloade det herfra: https://www.piriform.com/recuva. Følg linket, klik på den grønne downloadknap, og vælg derefter Recuva Free, dvs. klik på linket Download fra Piriform. I det vindue, der vises, skal du markere afkrydsningsfeltet ud for "gem" og klikke på "OK"

Trin 3

Find det downloadede program i "Mine downloads", og åbn det. En assistent vises (Guiden) - det er ikke nødvendigt, bare sæt et afkrydsningsfelt i afkrydsningsfeltet og klik på Annuller. Derefter skal du installere det russiske sprog i selve programmet. Klik på Indstillinger, vælg Sprog og derefter - Russisk.

Trin 4

I programvinduet skal du klikke på knappen "Analyse". En liste over alle slettede filer vises. I vinduet ved siden af knappen skal du angive navnet på den fil, du har brug for. Programmet viser det. Vær opmærksom på farven på cirklen før navnet på den viste fil. Hvis den er grøn, er det let at gendanne filen. Hvis det er orange, er opsving ikke garanteret. Og hvis den er rød, kan filen ikke gendannes. Programmet giver dig også mulighed for at se nogle filer, selvom de er blevet slettet.

Trin 5

For at gendanne de filer, du har brug for, skal du sætte et afkrydsningsfelt i afkrydsningsfeltet foran filnavnet og klikke på knappen "Gendan".

Anbefalede: