Sådan Vises Start

Indholdsfortegnelse:

Sådan Vises Start
Sådan Vises Start

Video: Sådan Vises Start

Video: Sådan Vises Start
Video: Дерек Сиверс: Как создать движение 2024, Kan
Anonim

Via "Start" -knappen, placeret på værktøjslinjen på Windows-skrivebordet, kan systemet gå ind i OS-hovedmenuen. Det bruges til at få adgang til applikationer og hjælpeprogrammer installeret på computeren, søge- og hjælpesystemer, nedluknings- og genstartmuligheder. Hvis knappen til adgang til alle disse funktioner ikke vises i systemets grafiske grænseflade, vil det være meget kompliceret at arbejde med det.

Sådan vises start
Sådan vises start

Instruktioner

Trin 1

Sørg for, at funktionen af dens automatiske skjuling ikke er aktiveret i proceslinjens indstillinger. Hvis den tilsvarende valgmulighed er aktiveret, vises knappen "Start" kun, når du flytter markøren til kanten af skærmen, som proceslinjen befinder sig i. Tryk på WIN-tasten - hvis hovedmenuen åbnes, og "Start" -knappen vises sammen med proceslinjen, så er dette nøjagtigt årsagen. Højreklik på panelet, vælg Egenskaber i menuen, fjern markeringen i afkrydsningsfeltet Skjul proceslinjen automatisk, og klik på OK.

Trin 2

Hvis hovedmenuen åbnes, når du trykker på WIN-tasten, men hverken Start-knappen eller proceslinjen vises, betyder det, at proceslinjens bredde er reduceret til en ekstrem lille værdi. Kig efter en smal, 1-pixel strip langs den ene side af skærmen - dette er proceslinjen. Med musemarkøren over det skal du trykke på venstre knap og flytte proceslinjens kant mod midten af skærmen til den ønskede bredde.

Trin 3

Hvis der ud over Start-knappen ikke er nogen genveje på skrivebordet, og at trykke på WIN-tasten ikke åbner hovedmenuen, så er dette et tegn på inoperabilitet af OS-komponenten, der er ansvarlig for driften af en betydelig del af systemets grafiske interface-funktioner - Windows Stifinder. Prøv at genstarte det ved hjælp af Jobliste. For at åbne det skal du trykke på CTRL + alt="Image" + Delete.

Trin 4

Se i kolonnen "Billednavn" på fanen "Processer" efter explorer.exe - hvis det er der, betyder det, at programmet er "frossent" og skal lukkes med magt. Højreklik på explorer.exe, og vælg Afslut proces i rullemenuens kontekstmenu.

Trin 5

Gå til fanen Applikationer, og klik på knappen mærket Ny opgave. Dialogboksen "Opret en ny opgave" åbnes, i indtastningsfeltet, hvor du skal skrive kommandoforeren, og klik på knappen "OK". Som et resultat skal Windows Stifinder starte og vende tilbage til det oprindelige sted "Start" -knappen.

Trin 6

Hvis du ikke kan gendanne visningen af "Start" -knappen på denne måde, skal du kontakte specialisterne inden for antivirusbeskyttelse af din computer - tilsyneladende som et resultat af et virusangreb blev den eksekverbare systemfil explorer.exe beskadiget. En specialist skal hjælpe med at identificere virussen, neutralisere og eliminere konsekvenserne af dens aktivitet - de er muligvis ikke begrænset til skader på en enkelt fil.

Anbefalede: