Sådan Gendannes Filer På En Computer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gendannes Filer På En Computer
Sådan Gendannes Filer På En Computer

Video: Sådan Gendannes Filer På En Computer

Video: Sådan Gendannes Filer På En Computer
Video: Аниматор против Анимации 4 (оригинал) 2024, Marts
Anonim

Nogle gange sker det, at du ved en fejl har slettet de filer, du har brug for. For eksempel var sådanne filer lyd- eller videooptagelser. Gendannelse af disse poster vil ikke være svært for dig, tk. der er mange multimediefiler på det store internet. Men hvad med dokumenter og rapporter, der har stor værdi for dig. I dette tilfælde kan datagendannelsesprogrammer komme til undsætning.

Sådan gendannes filer på en computer
Sådan gendannes filer på en computer

Er det nødvendigt

Harddisk datagendannelsessoftware

Instruktioner

Trin 1

Det vigtigste i denne forretning er at stoppe ethvert arbejde på computeren. Når du sletter filer, overskrives de bare, men slettes ikke, som du tror. Hvis du ser på oplysningerne om ledig plads på disken, kan du se, at der er en vis mængde ledig plads på den. Det viser sig, at harddisken konstant er fyldt med information, men de unødvendige oplysninger, du slettede, bliver bare usynlige. Derfor kan du ved hjælp af specialprogrammer gendanne op til 99% af de slettede filer. Dette er kun muligt, forudsat at der efter sletning ikke er foretaget handlinger med filer på harddisken (oprettelse og sletning af mapper og dokumenter). Så snart du finder ud af, at de nødvendige filer mangler, skal du tage følgende trin:

- annuller alt det arbejde, du udførte i øjeblikket;

- installer et specialprogram til at gendanne slettede filer;

- efter deres opsving kan du genoptage dit arbejde.

Sådan gendannes filer på en computer
Sådan gendannes filer på en computer

Trin 2

Lad os bruge Ontrack Easy Recovery-værktøjet til datagendannelse. Dette multifunktionelle program er kendetegnet ved sin enkelhed og et bredt udvalg af indstillinger. Gå til programmet, det begynder automatisk at scanne dine diske. Vælg den disk, hvor filen blev slettet, klik på "Næste". I det vindue, der vises, registrerer programmet automatisk diskens filsystem, du kan også indstille det personligt ved at klikke på knappen "Avancerede indstillinger". Klik derefter på "Næste" igen, søgningen efter nyligt slettede filer starter. Efter en dyb scanning vil du se resultaterne: alle de filer, du ser i dette vindue, kan gendannes. For at gøre dette kan du bruge knapperne på værktøjslinjen eller vælge et af elementerne i filkontekstmenuen.

Sådan gendannes filer på en computer
Sådan gendannes filer på en computer

Trin 3

Også i dette program er evnen til at gendanne data i fravær af et operativsystem på harddisken implementeret godt. For at gøre dette skal du oprette en bootbar diskett, evnen til at oprette en sådan diskett findes kun på en kørende computer. Start-menu - Programmer - Nem gendannelse - Lav nødstartdiskette. Genstart computeren, tryk på "Del" -knappen på tastaturet, i BIOS, vælg boot fra en diskette (Floppy), "F10". Efter genstart vil disketten blive indlæst, nu kan du gendanne de filer, du har brug for.

Anbefalede: