Sådan Tændes Højttalerne På Skærmen

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tændes Højttalerne På Skærmen
Sådan Tændes Højttalerne På Skærmen

Video: Sådan Tændes Højttalerne På Skærmen

Video: Sådan Tændes Højttalerne På Skærmen
Video: Sådan placeres højttalerne i hjemmebiografen 2024, Kan
Anonim

Måske vil en skærm med indbyggede højttalere ikke fange din sjæl med sin fremragende lyd og rigdom af timbres, men det sparer en stikkontakt og plads på bordet. Højttalerne selv tænder ikke, så du skal tage ledningen og strække den til systemenheden.

Sådan tændes højttalerne på skærmen
Sådan tændes højttalerne på skærmen

Instruktioner

Trin 1

Sættet med skærmen skal have mindst 3 ledninger: strøm, video (DVI eller VGA), lyd (ministik 3,5 mm). Stikkene på disse ledninger er så forskellige, at de simpelthen ikke kan forveksles (hvis du stadig kan skubbe VGA-kablet ind i lydstikket, så har du brudt bundkortet). Så tag en ledning med et ministikstik. Det er normalt grønt i slutningen og matcher farven på lydindgangen på bundkortet eller lydkortet. Hvis du blev snydt og ikke fik en ledning, skal du købe den. Mini-jack papa-papa 3,5 mm - koster minimal og fungerer perfekt. Tilslut de to stikkontakter: på skærmen og på systemenheden, og følg næste trin.

Trin 2

Alle er forbundet, men der er ingen lyd. Ingen grund til at være trist, måske tænder du bare ikke for det, nemlig at du ikke trykker på tænd / sluk-knappen. Se nøje, det skal være på skærmpanelet, og over det er lydhøjttalerikonet. Klik på det, et billede af en overstreget eller ikke overstreget højttaler vises på skærmen. Vær smart over hvad dette kan betyde (sandsynligvis overstreget - ingen lyd, ikke overstreget - der er lyd), handle efter logik.

Trin 3

Forbundet, tændt, men ingen lyd. Vent med at blive rasende, bremse din ild og gå til operativsystemets lydindstillingsmenu. I Windows kan dette gøres via menuen Start - Kontrolpanel - Lyd - Fanen Afspilning - Egenskaber - i et nyt vindue, fanen Niveauer. Du kan gå gennem bakkeikonet med det samme højttalerikon. Måske er der et eller andet sted et forræderisk flueben ved off-punktet. Fjern den i så fald. Juster lydstyrken i programmet (og, hvis tilgængelig, de tilsvarende knapper på skærmen).

Trin 4

Hvis der igen ikke er nogen lyd - se punkt 1, måske har du forvirret indgangen på systemenheden. Tænd for en lydfil, f.eks. MP3, og skift indgang, indtil du hører bip.

Anbefalede: