Sådan Tilsluttes En Temperatursensor

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes En Temperatursensor
Sådan Tilsluttes En Temperatursensor

Video: Sådan Tilsluttes En Temperatursensor

Video: Sådan Tilsluttes En Temperatursensor
Video: BLUSINHA NOVA! 2024, Kan
Anonim

Temperatursensoren er et vigtigt element i nogle måleinstrumenter. Forskellige sensorer giver dig mulighed for at kende temperaturen i ethvert legeme eller miljø. De bruges ikke kun af måleinstrumenter, men også af almindelige mennesker i husstanden. Og først og fremmest vil spørgsmålet om at forbinde det opstå.

Sådan tilsluttes en temperatursensor
Sådan tilsluttes en temperatursensor

Instruktioner

Trin 1

Sensoren er en lang ledning med en længde på ca. 2 m, hvor selve enheden er placeret i slutningen (normalt er den fremhævet i en anden farve, for eksempel sort).

Trin 2

Forbindelsesdiagrammet er som følger: sensoren er forbundet til en ADC (analog til digital konverter). Det konverterer det analoge signal fra sensoren (strøm eller spænding) til digital. Den ene terminal (en af de to) er jordforbundet, den anden er forbundet til en 3-4 ohm modstand.

Trin 3

Temperatursensorer er tilsluttet et bestemt modul eller dataindsamlingssystem, hvorefter alle modtagne oplysninger sendes via USB-grænsefladen til en personlig computer. Der skal der igen installeres et bestemt program, der giver dig mulighed for at vise og udføre handlinger med denne information. Ved hjælp af programmet kan du gøre meget, som du har brug for i arbejdsprocessen. Nogle moduler eller dataopsamlingssystemer er udstyret med skærme, der viser resultatet opnået efter målingen.

Anbefalede: