Sådan Identificeres Netværksadapteren

Indholdsfortegnelse:

Sådan Identificeres Netværksadapteren
Sådan Identificeres Netværksadapteren

Video: Sådan Identificeres Netværksadapteren

Video: Sådan Identificeres Netværksadapteren
Video: 👍mi COMPUTADORA no se conecta al WIFI ✅ (Solucion 2021) 2024, Kan
Anonim

En netværksadapter (netværkskort) gør det muligt for computeren at kommunikere med andre computere på netværket og fungerer som en gateway til omverdenen. Nogle gange bliver det nødvendigt at bestemme typen af netværkskort. Dette kan gøres på forskellige måder.

Sådan identificeres netværksadapteren
Sådan identificeres netværksadapteren

Instruktioner

Trin 1

Hvis operativsystemet fungerer korrekt, skal du højreklikke på ikonet "Denne computer" og vælge den laveste kommando - "Egenskaber". Gå til fanen "Hardware" i vinduet "Egenskaber" og klik på knappen "Enhedshåndtering". Vælg elementet "Netværkskort" på listen over enheder, og klik på firkanten med et plustegn til venstre for det. En liste over netværksenheder med navnene på de modeller, der er installeret i din systemenhed, åbnes.

Trin 2

Vejen for de nysgerrige såvel som for dem, der overlevede geninstallationen af Windows og ikke fandt driveren til netværksadapteren, er at se alt med dine egne øjne. Frakobl computeren, og fjern forsinkelsesskruerne på bagpanelet. Fjern sidedækslet. Hvis der er installeret et eksternt netværkskort i systemenheden, skal du fjerne skruen, der fastgør det til kabinettet, og fjerne det fra stikket. Netværksadapterens type er skrevet på dens ansigt.

Trin 3

Hvis netværksadapteren er integreret i bundkortet, skal du finde navnet og omskrive det. Gå til producentens websted og studer "bundkortets" egenskaber - blandt andet vil typen af netværksadapter blive navngivet.

Trin 4

Hvis det af en eller anden grund ikke var muligt at bestemme adaptermodellen, skal du bruge Windows-værktøjerne. Højreklik på ikonet "Denne computer", og vælg "Kontrol" i kontekstmenuen. Klik på "Enhedshåndtering" i venstre side af kontrolvinduet. En liste over enheder installeret i systemenheden vises til højre. Dem, som driveren ikke er installeret på, er markeret med et gult spørgsmålstegn. Højreklik på elementet Ethernet-controller, og vælg indstillingen Egenskaber i genvejsmenuen. Gå til fanen "Detaljer". Udvid rullelisten, og find emnet "Enhedens instansskode". Koden vises i vinduet nedenfor. Omskriv det.

Trin 5

Gå til hjemmesiden https://www.pcidatabase.com/vendors.php?sort=name og i feltet Søg leverandører indtast de første 4 cifre i koden. For eksempel enhedskodekode: PCI / VEN_1106 & DEV_3106 & SUBSYS_14051186 & REV_8B / 4 & 2966AB86 & 0 & 30A

De første fire cifre - 1106 - indtastes i det tilsvarende felt. Søgningen returnerer producentens navn

Trin 6

Klik på firmaets navn. I det nye vindue skal du indtaste de næste fire cifre i feltet Søg efter enheder - 3106. Programmet rapporterer typen og modellen på netværksadapteren.

Anbefalede: