Sådan Tilsluttes Netværksadapteren

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes Netværksadapteren
Sådan Tilsluttes Netværksadapteren

Video: Sådan Tilsluttes Netværksadapteren

Video: Sådan Tilsluttes Netværksadapteren
Video: Monteringsvejledning - Tilslutning af Freja antennestikdåse 2024, Kan
Anonim

Næsten alle moderne computere er udstyret med en indbygget Ethernet-netværksadapter (mere almindeligt omtalt som et "netværkskort"). Men nogle gange bliver det stadig nødvendigt at installere en ekstra adapter - at udvide det lokale netværk eller på grund af svigt i det indbyggede netværkskort.

Sådan tilsluttes netværksadapteren
Sådan tilsluttes netværksadapteren

Nødvendig

Computer, netværksadapter, medium ikke-magnetisk krølletrækker, installationsdisk med software til adapteren

Instruktioner

Trin 1

Hvis du installerer en PCMCIA-netværksadapter i en bærbar computer, skal du sørge for at afbryde den. Vent, indtil din computer lukker ned. Fjern derefter PCMCIA-slotdækslet, og installer adapteren i det. Tænd for din computer, og vent, indtil operativsystemet er færdig. Indsæt installationsdisken i dit computerdrev. Computeren installerer automatisk den nødvendige software. Hvis ikke, skal du køre installationsguiden fra installationsdisken.

Trin 2

Når du installerer en PCI- og PCI-E-netværksadapter i computerens systemenhed, skal du slukke for computeren, tage netledningen ud af strømforsyningen og fjerne det venstre dæksel til systemenheden. Find et frit hul, og fjern dækslet i huset overfor det.

Trin 3

Anbring netværksadapteren i åbningen, og fastgør den med skruen til computeren. Luk computerkassen, og tilslut netledningen igen. Derefter skal du installere softwaren på samme måde som beskrevet i foregående afsnit.

Anbefalede: