Sådan Tilsluttes En Mikrofon Til Spillet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes En Mikrofon Til Spillet
Sådan Tilsluttes En Mikrofon Til Spillet

Video: Sådan Tilsluttes En Mikrofon Til Spillet

Video: Sådan Tilsluttes En Mikrofon Til Spillet
Video: Ледибаг против SCP! Мультяшная девочка ЙоЙо втюрилась в Супер Кота! в реальной жизни! 2024, Kan
Anonim

Når du er glad for computerspil, især team-browserspil, er der behov for kommunikation mellem spillere. I dette tilfælde skal du slutte en mikrofon til computeren.

Sådan tilsluttes en mikrofon til spillet
Sådan tilsluttes en mikrofon til spillet

Instruktioner

Trin 1

Først skal du købe en mikrofon. De er forskellige. Du kan købe en kontormikrofon til dig selv eller en mikrofon kombineret med hovedtelefoner. Hvis du har problemer med at vælge en mikrofon, skal du kontakte en specialbutik eller studere dette spørgsmål på Internettet. For det andet skal du slutte den til din computer. For at gøre dette skal du finde det rette stik på bagsiden af din pc. Det er normalt lyserødt i farven.

Trin 2

Når alle disse trin er afsluttet, skal du genstarte computeren. Når du genstarter, finder systemet ny hardware og installerer den automatisk. Nu skal du konfigurere din hardware, det vil sige mikrofonen.

Trin 3

For at gøre dette skal du gå gennem menuen "Start" i "Kontrolpanel". Vælg indstillingen "Hardware og lyd". Klik derefter på fanen "Lyd". Et vindue åbnes foran dig. Vælg indstillingen Optag, og sørg for, at mikrofonen er tilsluttet og fungerer. Hvis forbindelsen blev gennemført, vises et afkrydsningsfelt ud for enheden. Sig et par ord. Udligningsbjælkerne begynder at ændre sig. Dette betyder, at mikrofonen fungerer korrekt.

Trin 4

Juster nu mikrofonindstillingerne. For at gøre dette skal du højreklikke på mikrofonikonet og vælge fanen "Egenskaber". I vinduet, der åbnes, skal du justere niveauerne ved at flytte de tilsvarende afkrydsningsfelter. Gå derefter til fanen "Avanceret" og juster bit og frekvens. Disse indstillinger er nødvendige, hvis du har til hensigt at optage med en mikrofon.

Trin 5

Luk nu alle vinduer. Mikrofonen er konfigureret, og du kan lege med dine holdkammerater, strategisere og skitsere en fælles handlingsplan. Du kan også øge frekvensen, hvor lyd afspilles gennem mikrofonen. Indstillingerne kan justeres forskelligt i forskellige spil.

Anbefalede: