Sådan Tilsluttes Pedaler

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes Pedaler
Sådan Tilsluttes Pedaler

Video: Sådan Tilsluttes Pedaler

Video: Sådan Tilsluttes Pedaler
Video: Превратите старый велосипед в электровелосипед - дешевый и простой комплект для переоборудования IMortor 2024, Kan
Anonim

Mange mennesker vil have det sjovere med deres spil. Og spiludstyr kommer dem til hjælp, men i vores tilfælde er det pedaler og et rat.

Sådan tilsluttes pedaler
Sådan tilsluttes pedaler

Er det nødvendigt

For at forbinde pedalerne har du brug for et rat og lidt dygtighed til at bruge kontrolpanelet

Instruktioner

Trin 1

Tilslut pedalerne til rattet. Undersøg dit rat for en pedalindgang. Normalt gøres det til højre eller bag rattet.

Trin 2

Når du har tilsluttet pedalerne til rattet, skal du forbinde rattet til din computer. En USB-udgang kommer ud af rattet. Tag det og sæt det i en tilgængelig USB-port på din computer.

Trin 3

Installer drivere til spilenheder, hvis de er tilgængelige.

Trin 4

Hvis de ikke er der, skal du åbne starten, venstreklikke på genvejen: kontrolpanel. Når du har åbnet kontrolpanelet, skal du klikke på genvejen til spilenheder. Klik på egenskaber i det åbnede vindue.

Trin 5

Vinduet med enhedens indstillinger åbnes foran dig. Træd på pedalerne, mens du kigger på vinduet. Hvis korset i dette vindue bevæger sig, har computeren genkendt din spilenhed.

Trin 6

Derefter skal du kalibrere enheden. I det samme vindue skal du klikke på indstillingerne. Klik på genvej Kalibrer. En guide til kalibrering af spilenheder vises. Klik på næste. Træd på pedalerne. Dernæst vises et vindue, hvor du skal klikke på alle knapperne på spilenheden. Klik på næste, så er du færdig. Det er det, din enhed er klar til brug.

Anbefalede: