Sådan Ser Du Hvilket Grafikkort Der Er Værd

Indholdsfortegnelse:

Sådan Ser Du Hvilket Grafikkort Der Er Værd
Sådan Ser Du Hvilket Grafikkort Der Er Værd

Video: Sådan Ser Du Hvilket Grafikkort Der Er Værd

Video: Sådan Ser Du Hvilket Grafikkort Der Er Værd
Video: Skurke og deres børn i skolen! Del 2! Hver forælder er sådan! Cartoon Cat familie! 2024, Kan
Anonim

Næsten alle moderne spil med tegnet "ægte" grafik stiller høje krav til computerens ydeevne og især til videokortets parametre. Minimumskravene er anført på emballagen til ethvert spil. Hvis din computer ikke opfylder disse krav, giver det ingen mening at købe en disk: spillet giver enten en fejl og starter ikke, eller det kommer med grafiske forvrængninger. Derfor skal du beslutte dig for strømmen til grafikkortet, før du går i butikken.

Sådan ser du hvilket grafikkort der er værd
Sådan ser du hvilket grafikkort der er værd

Instruktioner

Trin 1

Du kan se parametrene på det grafikkort, der er installeret i systemets enhed på computeren, gennem operativsystemets egenskaber. Klik på Start-knappen, og vælg Kør. I dialogboksen, der vises, skal du skrive kommandoen dxdiag og trykke på enter på tastaturet. Klik på OK, og vent på, at DirectX-værktøjet indlæses.

Trin 2

På den første fane kan du se computermodellen og den samlede RAM-størrelse. Du kan også finde disse parametre nyttige. Gå til fanen "Skærm". På venstre side af vinduet er videokortets navn og dets vigtigste parametre - det er de oplysninger, du har brug for. Der er andre måder, du kan se, hvilket grafikkort der er værd.

Trin 3

Højreklik på ikonet "Denne computer", og vælg "Enhedshåndtering" eller "Egenskaber" i rullelisten og allerede i egenskabsvinduet - den samme "Enhedshåndtering".

Trin 4

Manager-vinduet viser alle oplysninger om komponenterne på din computer. Vælg det tredje punkt "Videoadaptere", og åbn oplysninger om det ved at klikke på venstre museknap i den lille trekant til venstre. Grafikkortets fulde modelnavn vises. Husk det.

Trin 5

I browseren skal du indtaste navnet på videokortet i søgefeltet og trykke på enter på tastaturet. Følg det første link, og vær opmærksom på, om navnet på dit grafikkort helt matcher det angivne. Det er let at finde en komplet beskrivelse af en grafisk enhed på Internettet, hvis du kender den nøjagtige model.

Trin 6

Du kan beslutte navn og model på videokortet, hvis du fjerner sagsdækslet og bare læser klistermærket på selve tavlen - en samvittighedsfuld producent angiver altid enhedens fulde navn, men der er undtagelser.

Anbefalede: