Sådan Indtastes Latinske Bogstaver

Indholdsfortegnelse:

Sådan Indtastes Latinske Bogstaver
Sådan Indtastes Latinske Bogstaver

Video: Sådan Indtastes Latinske Bogstaver

Video: Sådan Indtastes Latinske Bogstaver
Video: Sådan arbejder du med datoer og tal i Excel 2024, Kan
Anonim

For en person, der lige er begyndt at mestre arbejdet på en computer, virker meget svært. Han er bange for at gøre noget forkert, trykke på den forkerte knap eller tast: hvad hvis der sker noget forfærdeligt på grund af dette? Selvfølgelig, hvis du arbejder skødesløst, kan du slå indstillingerne af, men hvis du er bange for at røre ved noget, hvorfor gider du at sidde ned ved computeren overhovedet? Tag for eksempel en tekst: en russisktalende bruger er vant til det kyrilliske alfabet, men du kan også indtaste engelske ord fra tastaturet. Lad os finde ud af, hvordan man indtaster latinske bogstaver.

Sådan indtastes latinske bogstaver
Sådan indtastes latinske bogstaver

Instruktioner

Trin 1

"Sprogbjælken" er ansvarlig for at skifte sprog. Det er i meddelelsesområdet på proceslinjen. Svært? Slet ikke. Se på skærmens nederste kant. Panelet i bunden er "proceslinjen". Til venstre er knappen "Start", med dens hjælp får du adgang til de programmer, der er installeret på computeren og giver systemet forskellige kommandoer. Til højre for Start-knappen er Quick Launch-bjælken, som kan indeholde ikoner til de applikationer, du bruger oftest.

Trin 2

Den centrale del af "proceslinjen" indeholder oplysninger om, hvilke programmer der i øjeblikket kører af brugeren. Yderligere højre side af panelet er meddelelsesområdet. Det viser uret, applikationer, der starter automatisk, når systemet starter, tilsluttede enheder og nogle værktøjer, der hjælper dig med at arbejde på din computer. Hvis meddelelsesområdet er skjult, skal du klikke på pilikonet og se det i sin helhed.

Trin 3

Ikonet i form af det russiske flag (skifter til det amerikanske flag) eller ikonet med bogstaverne RU (skifter til EN) er "sprogbjælken". Hvis du ikke kan se dette ikon, selv når du udvider meddelelsesområdet, skal du tilpasse dets skærm. Klik på "Proceslinjen" med højre museknap, vælg emnet "Værktøjslinjer" i rullemenuen, i undermenuen indstil markøren på emnet "Sproglinje" (klik bare på linjen med venstre museknap).

Trin 4

For at skifte til indtastning af latinske bogstaver skal du klikke på ikonet med venstre museknap og med venstre museknap i den udvidede menu klikke på indskriften EN (engelsk / amerikansk). Ikonet ændrer sit udseende, og dit tastatur er klar til at indtaste latinske bogstaver. For at skifte til latinsk tastaturskrivning skal du trykke på alt="Image" og Shift eller Ctrl og Shift - en af dem vil helt sikkert fungere. Denne tastekombination afhænger af inputindstillingerne på en bestemt computer.

Anbefalede: