Sådan Slettes Alt Fra Et USB-flashdrev

Indholdsfortegnelse:

Sådan Slettes Alt Fra Et USB-flashdrev
Sådan Slettes Alt Fra Et USB-flashdrev

Video: Sådan Slettes Alt Fra Et USB-flashdrev

Video: Sådan Slettes Alt Fra Et USB-flashdrev
Video: Skriv til USB-flashdrevet. Sådan optages på et flashdrev musik, spil, video, film. 2024, Kan
Anonim

Erfarne pc-brugere har muligvis ikke problemer med at slette oplysninger fra et flashdrev, men for begyndere kan det være en uoverstigelig hindring.

Sådan slettes alt fra et USB-flashdrev
Sådan slettes alt fra et USB-flashdrev

Fjernelse af oplysninger fra et USB-flashdrev

Der er mange forskellige måder, hvorpå du kan slette absolut alle oplysninger fra et flashdrev. For eksempel er den enkleste at indsætte et USB-flashdrev i computeren, åbne det, vælge de nødvendige fragmenter og slette dem ved at trykke på Shift + Del-tastekombinationen. Det skal bemærkes, at en sådan procedure stadig giver mulighed for at gendanne slettede oplysninger. Alternativt kan du helt formatere din USB-stick. For at gøre dette skal du også indsætte det i din computer og åbne den. Derefter skal du højreklikke på den ledige plads og vælge elementet "Format" i den viste kontekstmenu. Derefter åbnes et specielt vindue, hvor brugeren kan vælge den mest egnede type filsystem (Fat32 eller NTFS) og typen af formatering (fuld formatering eller hurtig). Kun fuld formatering skal bruges til at fjerne oplysninger. Efter afslutningen af processen ryddes flashdrevet helt for alle data.

Sletning af data fra et flashdrev ved hjælp af speciel software

Ud over alt det ovenstående er det værd at bemærke en anden mulighed - makulering af programmer, der ikke kun sletter filer fra et flashdrev, men også sletter alle oplysninger fra det (ikke engang synlige for brugerens øjne). For eksempel er Eraser HDD-softwaren en af de lyseste repræsentanter for denne "fauna". Programmet kræver ikke installation som sådan, dvs. brugeren behøver kun at starte det fra en genvej, der kan være på et eksternt drev (eller endda et andet flashdrev). Med dens hjælp kan du hurtigt og nemt slette absolut al information uden mulighed for gendannelse (ved hjælp af standardoperativsystemværktøjer forbliver en sådan mulighed stadig).

Der er selvfølgelig andre analoger, for eksempel Safe Erase 5. Med sin hjælp kan brugeren slette oplysninger fra et USB-flashdrev ved hjælp af en af seks metoder (som et eksempel overskriver information 35 gange). Desværre er det ikke så let at klare dette program, som det kan synes ved første øjekast. Dette skyldes flere aspekter: For det første er programmet helt på engelsk, og for det andet er dets grænseflade lidt forvirrende, og derfor kan der opstå nogle mindre problemer. Selve programmet er betalt, men brugerne kan downloade enten testversionen eller downloade en speciel tablet.

Anbefalede: