Sådan Tilsluttes En Stregkodescanner

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes En Stregkodescanner
Sådan Tilsluttes En Stregkodescanner

Video: Sådan Tilsluttes En Stregkodescanner

Video: Sådan Tilsluttes En Stregkodescanner
Video: МАЛО КТО ЗНАЕТ Как соединить пластиковую трубу без соединителей!!! 2024, Kan
Anonim

Stregkodescannere adskiller sig hovedsageligt fra hinanden i det interface, som de opretter forbindelse til computeren med. Det afhænger af, hvilket operativsystem scanneren er kompatibel med, og hvordan du skal konfigurere POS-terminalprogrammet.

Sådan tilsluttes en stregkodescanner
Sådan tilsluttes en stregkodescanner

Instruktioner

Trin 1

Hvis stregkodescanneren har en PS / 2-grænseflade, skal du slutte den som følger. Sørg for, at forbindelsen med computeren er slået fra. Frakobl tastaturet fra systemenheden, tilslut en stregkodescanner i stedet. Tilslut tastaturet til scanneren. Brug om nødvendigt det krævede antal PS / 2-AT og AT-PS / 2. Adaptere. Scannere af denne type fungerer i alle operativsystemer, inklusive "ren" DOS. Efter at have læst koden, sender de den til computeren og efterligner rækkefølgen af tastetryk på tastaturet. POS-terminalprogrammet skal derfor konfigureres på en sådan måde, at det opfatter indtastningen af stregkodenumre fra tastaturet.

Trin 2

For at tilslutte en scanner, der har et RS-232 interface, skal du finde den tilsvarende port på computeren. Hvis ikke, skal du bruge en COM-USB-adapter, men i dette tilfælde fungerer scanneren kun på Linux og Windows, ikke DOS. Hvis du bruger et POS-terminalprogram designet til at arbejde i DOS, skal du køre det i DOSEMU- eller DOSBOX-emulatoren og konfigurere emulatoren, så den virtuelle COM-port "vises" for programmet som reel. Konfigurer selve programmet, så det accepterer input fra COM-porten og skiftede kun til tastaturets inputtilstand (hvis det var nødvendigt at indtaste en svær at læse kode) kun på operatørens kommando. Indstil hastighed og paritet korrekt. Du kan kun slutte scanneren til COM-porten, når computeren er slukket. COM-USB-adapteren kan tilsluttes, når computeren er tændt, men selve scanneren kan kun tilsluttes den, enten når maskinen er slukket, eller når adapteren er frakoblet den.

Trin 3

En scanner med et USB-interface kan også tilsluttes en computer, der er tændt. Før du bruger det, skal du læse instruktionerne nøjagtigt, hvordan det interagerer med maskinen. Hvis det efterligner et USB-tastatur, kan det også bruges i DOS, men kun under forudsætning af, at computerens BIOS overtager arbejdet med et sådant tastatur, hvilket skaber indtryk for at køre programmer, at et almindeligt PS / 2-tastatur fungerer. Hvis scanneren emulerer en virtuel COM-port, fungerer den ikke i DOS. I det første tilfælde skal du konfigurere programmet til at indtaste data fra tastaturet, i det andet - fra COM-porten.

Trin 4

Hvis scanneren bruger et ikke-standardinterface, skal du installere det medfølgende interfacekort i computeren (det skal være slukket) og derefter slutte scanneren til det. Tænd derefter computeren, og installer den software, der også følger med din scanner. En sådan enhed er kun kompatibel med operativsystemet (og muligvis med POS-terminalprogrammet), som softwaren, der er inkluderet i pakken, er designet til.

Trin 5

Tilslut strømforsyningen til en scanner, der får strøm fra ekstern strøm, inden du tænder computeren.

Trin 6

For at kontrollere, om scanneren fungerer korrekt, skal du starte en teksteditor (hvis scanneren emulerer et tastatur) eller et terminalprogram (hvis det fungerer med en ægte eller virtuel COM-port). I det andet tilfælde skal du konfigurere programmet til at arbejde med den port, som scanneren er tilsluttet, indstille hastighed og paritet korrekt. Sørg for at lukke POS-terminalprogrammet. Scan enhver kode med scanneren - de tilsvarende tal skal vises på skærmen. En scanner med en ikke-standard interface kan ikke testes på denne måde.

Anbefalede: