Sådan Opsættes Wi-fi På En Bærbar Computer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Opsættes Wi-fi På En Bærbar Computer
Sådan Opsættes Wi-fi På En Bærbar Computer

Video: Sådan Opsættes Wi-fi På En Bærbar Computer

Video: Sådan Opsættes Wi-fi På En Bærbar Computer
Video: How to connect WiFi to Computer without cable? || Connect wifi in Desktop 2024, Kan
Anonim

WiFi-netværket opretter forbindelse til en bærbar computer eller pc via et adgangspunkt, en særlig enhed, der sælges separat. Når du vælger et adgangspunkt, skal du gå ud fra den teknologi, som netværket er forbundet med på din computer. De enkleste måder at oprette forbindelse til internettet på er via ADSL og Ethernet. Den første metode er at oprette forbindelse via et ADSL-modem, som har en indbygget WiFi-adapter. Den anden er at oprette forbindelse via en router, der understøtter WiFi.

Sådan opsættes wi-fi på en bærbar computer
Sådan opsættes wi-fi på en bærbar computer

Instruktioner

Trin 1

Tilslutning af et adgangspunkt via ADSL-modem:

Tænd modemet, nulstil fabriksindstillingerne, så modemet er konfigureret som standard, klik på "Få en IP-adresse automatisk".

Vi forbinder modemet til netværkskortet, som automatisk modtager en IP-adresse.

Trin 2

Indtast modemets adresse i browserens adresselinje. Mest sandsynligt er det 192.168.1.1. - Standard. Tryk på Enter-tasten. Indtast brugernavnet og adgangskoden for at få adgang til modemet. Alle disse data findes i instruktionerne. Dette fører dig til websiden for modemindstillinger.

Dernæst skal du ændre adgangskoden til modemmet. Find ledelsessektionen, vælg punktet Adgangskontrol og adgangskode.

Trin 3

Find sektionen Avanceret opsætning, vælg menupunktet WAN, markér afkrydsningsfelterne, og tryk på knappen Fjern. Derefter gemmer vi indstillingerne for Gem / Genstart og genstart modemet.

Vi skaber en ny forbindelse. For at gøre dette skal du bede udbyderen om VPI- og VCI-parametrene. Vælg typen PPPoE-forbindelse. Indtast login og adgangskode leveret af udbyderen. Godkendelsesmetode vælg AUTO. Lad MTU være som standard. DHCP er indstillet "til". Indtast navnet på det trådløse netværk, og gem indstillingerne.

Trin 4

Når modemet er genstartet, og alle indstillinger er korrekte, skal du starte browseren og kontrollere, om internettet er tilgængeligt. Alt, Wi-fi på din bærbare computer er konfigureret.

Som regel har de fleste bærbare computere nu indbygget Wi-fi. Desuden har bærbare computere lavet med Intel Centrino-teknologi allerede vist sig, i sådanne enheder er Wi-Fi allerede konfigureret.

Anbefalede: