Sådan Gendannes Flash Player

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gendannes Flash Player
Sådan Gendannes Flash Player

Video: Sådan Gendannes Flash Player

Video: Sådan Gendannes Flash Player
Video: Чем заменить flash player? Пошаговая инструкция по настройке #FlashPlayer #флешплеер 2024, Kan
Anonim

Adobe FlashP Player er et populært plugin, der giver dig mulighed for at afspille forskellige medieindhold lige i din browser. De fleste online biografer er baseret på denne teknologi. Flash-spil og flash-videoer er også populære på Internettet. Dette plugin er meget nødvendigt for næsten alle brugere, men det kan gå ned.

Sådan gendannes Flash Player
Sådan gendannes Flash Player

Instruktioner

Trin 1

Prøv at opdatere flashafspilleren ved at downloade installationen fra det officielle Adobes websted. Gå til adobe.com, og vælg menupunktet Downloads. Når siden er indlæst, skal du klikke på ikonet Get Adobe Flash Player. Webstedet registrerer automatisk dit system og din browser og tilbyder derefter at downloade den påkrævede version af pluginet. Glem ikke at fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet ud for McAfee. Efter alle indstillinger skal du klikke på knappen Download. Du får vist downloadvinduet. Bekræft download af filen, og kør den efter download. Hvis fejlen ikke var kritisk, opdateres pluginet med succes. Efter opdateringen tilrådes det at genstarte og prøve at gå til ethvert websted, der bruger flashteknologi, for eksempel youtube.com.

Trin 2

Hvis du ikke kunne opdatere Adobe FlashP Player, bliver du nødt til at rydde op i "sporene", som den forrige flashafspiller har efterladt. For at gøre dette skal du bruge CCleaner-programmet. For at fjerne den gamle flashafspiller skal du gå til "Kontrolpanel" og derefter vælge "Programmer og funktioner" i kategorien "Programmer". Find Adobe Flash Player på listen, og klik på Afinstaller. Brug afinstallationsguiden til at fuldføre fjernelsen af flash-afspilleren og genstarte computeren.

Trin 3

Download nu CCleaner-programmet og installer det. Kør og vælg sektionen "Registrering", klik på knappen "Søg efter problemer". Når du har gennemført analysen af systemet, skal du klikke på "Fix …". Det er ikke nødvendigt at gemme en sikkerhedskopi. Og i det sidste trin skal du klikke på "Fix valgt". Hvis du ønsker det, kan du gå til afsnittet "Rengøring" og også udføre en analyse af systemet. Alle forberedende trin er afsluttet, fortsæt med at installere Adobe Flash Player.

Trin 4

Start den browser, du oftest bruger, gå til Adobes officielle websted, og download Flash Player. Kør installationsfilen, og følg instruktionerne i installationsguiden. Efter installationen er det tilrådeligt at genstarte computeren, før ændringerne træder i kraft. Derefter skal Flash-afspilleren være fuldt funktionel.

Anbefalede: