Sådan Gendannes Filer På Et Flash-kort

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gendannes Filer På Et Flash-kort
Sådan Gendannes Filer På Et Flash-kort

Video: Sådan Gendannes Filer På Et Flash-kort

Video: Sådan Gendannes Filer På Et Flash-kort
Video: How to Remove Viruses From Your Computer 2024, Kan
Anonim

Sandsynligvis befandt mange af brugerne sig i en situation, hvor de nødvendige oplysninger ved et uheld blev slettet fra flashkortet. Du oprettede imidlertid ikke en kopi af filerne. Eller det blev formateret ved en fejltagelse. Selv efter fuldstændig formatering af flashkortet kan oplysningerne gendannes. Desuden er procentdelen af vellykket datagendannelse meget høj.

Sådan gendannes filer på et flash-kort
Sådan gendannes filer på et flash-kort

Nødvendig

TuneUp Utilities 2011-program

Instruktioner

Trin 1

Når du har bemærket, at oplysninger er slettet fra dit flash-kort, er det meget vigtigt ikke at skrive nye data til det, da i dette tilfælde er chancen for en vellykket datagendannelsesoperation reduceret. Det tilrådes at slutte et flashkort til en computer ved hjælp af en kortlæser.

Trin 2

For at gendanne data skal du bruge TuneUp Utilities 2011. Download det fra Internettet og installer det på din harddisk. Selvom programmet er betalt, har det en prøveperiode.

Trin 3

Start TuneUp Utilities. Når programmet først lanceres, begynder det at analysere din pc. Efter afslutningen vises en meddelelse om systemoptimering. Hvis du er enig, optimerer programmet dit system og retter fejl (du kan afvise denne procedure). Derefter føres du til hovedmenuen. Gå til fanen "Fejlfinding".

Trin 4

I det næste vindue skal du vælge indstillingen "Gendan slettede filer". Derefter vises en liste over alle drev, der er tilsluttet computeren. Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet ud for alle partitioner på din harddisk undtagen dit flashdrev. Fortsæt derefter videre.

Trin 5

Indtast ikke noget i linjen "Søgekriterier". I øjeblikket er det faktisk nødvendigt at gendanne den maksimalt mulige mængde information og ikke en bestemt fil. Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet ud for Søg efter 0 bytefiler. Dette gør datahentningsprocessen hurtigere. Når du har indstillet parametrene, skal du klikke på "Næste".

Trin 6

Processen med at søge efter slettede data begynder. Varigheden afhænger af computerens strøm og af flashkortets størrelse. Efter afslutningen af handlingen vises de fundne filer i programvinduet. Fremhæv de filer, du ønsker. (du kan vælge alt på én gang eller separat). Klik derefter på "Gendan" nederst i programvinduet. Du kan gendanne dem til deres oprindelige placering, dvs. direkte til et flash-kort eller til enhver mappe på din computer.

Anbefalede: